استان مازندران سالانه میزبان چندین میلیون مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است و بر اساس آمارها در سال جاری تاکنون بیش از 20 میلیون نفر از مازندران دیدن کردند. این استان همچنین یکی از معدود سرزمین های منطقه خاورمیانه است که مکان تلاقی دریا ، کوهستان و جنگل است و این هارمونی خود عامل اصلی محبوبیت استان می شود .
330 کیلومتر نوار ساحلی در شمال و 550 کیلومتر پهنه کوهستانی در جنوب مازندران ، منجر به ایجاد جغرافیا و آب و هوای خاص دراین استان شده که جاذبه های گردشگری فراوانی را به صورت طبیعی خلق کرده است. بیش از 10 هزار و 400 کیلومتر راه اصلی و فرعی جای جای این استان را به هم متصل می کند که از این میزان فقط سه هزار و 600 کیلومتر جاده اصلی و مواصلاتی می باشند.
برای تعطیلات نوروز 97 ظرفیت اقامتی استان با هفت درصد افزایش به بیش از 850 هزار نفر شب افزایش یافته که این ظرفیت اقامتگاههای رسمی و غیر رسمی از قبیل هتل ، متل ، هتل آپارتمان ، مجتمع های گردشگری ، مدارس ، زائر سراها و مجتمع های اقامتی دولتی را شامل می شود، همچنین 70 واحد بوم گردی با ظرفیت حدود سه هزار نفر شب اقامت، میزبان مهمانان نوروزی مازندران خواهند بود.
سه هزار و 104 کلاس در ٣٩٢ مدرسه استان نیز برای میزبانی از مسافران نوروزی آماده شده است.
با توجه به پر شدن رزرو برخی از این اقامتگاهها تا نیمه اسفند ماه امسال ، پیش بینی می شود نوروز 97 نسبت به نوروز گذشته ورود مسافر و گردشگر به استان افزایش چشمگیری یابد.
همچنین در طول تعطیلات نوروز 87 پایگاه ثابت ، سیار و ایمنی و سلامت هلال احمر و همچنین 84پایگاه اورژانس و 134 اکیپ امداد خودرو در 24 پایگاه و 37 داروخانه شبانه روزی در سراسر استان به مسافران نوروزی خدمات خواهند داد.
تمام تمهیدات استانی در حد توان برای میزبانی شایسته نوروزی این استان اندیشیده شده اما از آنجاییکه این امکانات جوابگو نیست، نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به اسحاق جهانگیری خواستار اتخاذ تمهیدات عاجل در تخصیص اعتبارات و امکانات کافی برای رفاه حال مسافران نوروزی استان شدند.
نمایندگان استان مازندران در این نامه با اشاره به اینکه ارائه خدمات ملی با امکانات محلی با روحیه مهمان نوازی مردم مازندران سازگار نیست، از معاون اول رئیس جمهور خواستند برای رفع کمبود ها و فراهم شدن بستر های لازم گردشگری امکانات بیشتری به استان مازندران تعلق گیرد .
نمایندگان در این نامه تاکید عاجل برای فراهم سازی تمهیدات لازم از سوی تمامی وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادهای اجرایی، امدادی، انتظامی و خدماتی در امر سفر استان را خواستار شدند.
عبدالله رضیان نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: استان مازندران به لحاظ میزان گردشگرپذیری سالانه جزو چند استان برتر کشور است اما از امکانات و زیرساخت های کمتری برای فراهم کردن رفاه مسافران برخوردار است.
وی با اشاره به هدف هماهنگی ارگان ها از سوی مقامی بالاتر استانی و نگاهی متمرکز در برنامه ریزی ها، ابراز امیدواری کرد: این نامه تلنگری به مسئولان استانی و کشوری باشد که در حوزه گردشگری برای مازندران حساب جداگانه ای باز کنند.
رضیان به اهمیت فراهم سازی امکانات و زیرساخت ها از جمله دستیابی به مقصد سفر با رسیدگی به وضعیت سفرهای زمینی، ریلی و هوایی گفت: آمایش و امکان سنجی نیز باید صورت گیرد و شرایط دستگاه های مختلف مشخص شود و برای تحقق این امر یک نگاه علمی تر و بررسی ظرفیت ها، امکانات و برنامه ریزی لازم است.
نماینده مردم قائمشهر در مجلس افزود: توسعه ظرفیت های گردشگرپذیری مازندران در رونق اشتغال استان نیز موثر است.
نگاه توسعه ای به وضعیت گردشگری مازندران از ماهها قبل مسئولان استانی را نیز برآن داشت برای رقم زدن نوروزی شایسته ، براساس قابلیت های استان و ظرفیت ها برنامه ریزی هایی در حدتوان داشته باشند.
مردم استان مازندران 12 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند.
7335/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.