استاندار مازندران گفت:طرح تفکیک زباله از مبدا به جد در دستور کار قرار گیرد.

 به گزارش ایلنا از ساری، محمد اسلامی، استاندار مازندران در همایش شهرداران و شورای سازمان همیاری شهرداری های استان با اشاره به این که باید با اجرای طرح های خلاق با بهره گیری از همه ظرفیت ها، سازندگی و تمدن سازی در شهرها صورت گیرد، خاطر نشان ساخت: بافت های فرسوده از جمله ظرفیت هایی است که شهرداری ها می توانند در جهت احیای فضای شهری، پویایی فرهنگی، تقویت اشتغال و ... با اجرای پروژه های موثر استفاده کنند.

مقام عالی دولت در استان با تاکید بر ضرورت ارتقا وضعیت شهرهای مازندران، یاد آور شد: با زیباسازی حرایم رودخانه ها، ظرفیت جنگل ها، سواحل و ... می توان شهرها به مقاصد و کانون حضور گردشگران تبدیل نمود.

اسلامی بر تلاش برای جذب مالیات بر ارزش افزوده مجموعا تا 1000 میلیارد تومان برای شهرداری ها و ایجاد درآمدهای پایدار تاکید نمود و گفت: درآمد یاد شده باید صرف عمران شهری شود و شهرداری ها برای هزینه کرد آن باید برنامه داشته باشند.

وی با بیان این که شهرداران برای مدیریت شهری باید برنامه داشته باشند، افزود: شهرداران با ایده های خلاقانه و کارآمد در راستای توانمند سازی شهرداری ها برای ارایه خدمات شایسته تر اهتمام نمایند.

استاندار بر جلب و جذب سرمایه گذاران دارای اهلیت از سوی شهرداری ها تاکید کرد و اظهار داشت: رونق دادن به ساخت و سازهای تمدن ساز شهری با جلب همه ظرفیت ها ممکن می شود.

اسلامی به ارایه خدمات مطلوب شهری بویژه دست یابی به شهری پاک برای زیست مردم اشاره کرد و ابراز داشت: طرح تفکیک زباله از مبدا به جد در دستور کار قرار گیرد و زباله تر در منزل تعیین تکلیف شود.

استاندار با اشاره به این که در اجرای پروژه های فاضلاب در استان عقب هستیم و لازم است پساب فاضلاب ها برای آبیاری فضای سبز در اختیار شهرداری ها قرار گیرد، تصریح نمود: سال 97 سال شتاب بخشی به اجرای پروژه های فاضلاب شهری باشد.

اسلامی بر نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و شهری در راستای خروج از آلایندگی تاکید کرد و یاد آور شد: اتصال ناوگان متروی تهران به مازندران، توسعه آزاد راه ها، اتصال راه آهن برقی به ساحل و راه اندازی تراموای شهری در طرح یکپارچه مازندران به عنوان کلانشهر لحاظ شود.

نماینده عالی دولت در استان، بر مردمداری و سلامت اداری در شهرداری ها و مجموعه ادارات تاکید نمود و عنوان داشت: ساختار کیفی نیروی انسانی ارتقا یابد و برون سپاری خدمات تقویت شود.

استاندار، هماهنگی کامل شهرداری ها و شوراها و تعامل و همکاری قوی با دستگاه های اجرایی موثر در پیشبرد امور را بسیار مهم دانست و یاد آور شد: وحدت و یکپارچگی از نیازهای اصلی مازندران در مسیر توسعه است. باید از تفرقه و تشتت به شدت پرهیز کنیم.

در آغاز این جلسه شهرداران گزارشی از روند ساماندهی پسماند، اجرای طرح تفکیک زباله از مبداء، خدمات نوروزی، طرح های سرمایه گذاری، زیباسازی فضای شهری، معابر و ورودی شهرها و توسعه فضای سبز ارایه دادند و به طرح محورهای زیر پرداختند:

دریا، جنگل و رودخانه ها از مواهب الهی هستند که شهرداری ها می توانند در استفاده از آن ها در فعالیت های مرتبط با گردشگری و مصالح رودخانه ای برای اقتصادی کردن پروژه ها بهره گیری نمایند.

همکاری اداره کل راهداری با شهرداری ها برای در اختیار قرار دادن محور کمربندی ها تا نسبت به زیبا سازی آن ها اقدام نمایند.

شهرداری ها، خواستار کمک دولت در بخش هدایت و ساماندهی آب های سطحی شهرها شدند.

شهرداری ها آمادگی خود را جهت کمک به دولت در اجرای پروژه های شهری، ایجاد اشتغال در پروژه ها و جذب سرمایه گذاران اعلام کردند.

شهرداری ها خواستار توجه و همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی برای اجرای طرح های گردشگری اشتغالزا شدند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.