حجت الاسلام علی غفاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر این که دروغ در شرع مقدس اسلام حرام است، افزود : وعده های غیر واقعی و دروغ در تبلیغات انتخابات نظام جمهوری اسلامی، علاوه بر کیفر اخروی ، دارای تبعات دنیوی هم هست.
وی یکی از ویژگی های کارگزار نظام اسلامی در مکتب شیعه و به استناد آیات، روایات و آموزه های نهج البلاغه را راستگویی و صداقت با مردم برشمرد و اظهار داشت : وعده هایی که نامزدها به مردم می دهند اگر غیر واقعی و دروغ از آب در بیاید ، سبب سلب اعتماد مردم در نظام اسلامی به کارگزاران آن می شود که این گناهی نابخشودنی است.
رئیس حوزه علمیه خواهران مازندران افزد: نامزدها مراقب وعده هایی که به مردم می دهند باشند تا سوءظن در جامعه به وجود نیاید و مهم تر از همه به جای وعده دادن، برنامه های خودشان را در معرض قضاوت عمومی قرار دهند تا کارشناسان بی طرف و خبره آن را بررسی و تائید کنند.
** شفاف سازی در انتخابات
غفاری شفاف سازی ها در تبلیغات انتخابات رئیس جمهوری را یک گام به جلو در نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت : اگر اخلاق انتخاباتی در نظام اسلامی به لحاظ آموزه های دینی رعایت نشود ، خطرناک است.
وی افزود : نامزدها نباید به قیمت بالا بردن خودشان، رقبا را با تهمت و دروغ گفتن پایین بکشند.
او ادامه داد : معتقدم نامزدهای رئیس جمهوری باید کابینه خودشان را معرفی کنند تا مردم بدانند چه کسانی در کابینه آنها در صورت پیروزی در انتخابات حضور خواهند داشت .
بر اساس آمار رسمی، سه هزار طلبه در 23 حوزه علمیه خواهران استان مازندران مشغول تحصیل هستند.
سید مصطفی آقا میر سلیم ، اسحاق جهانگیری کوه شاهی ، حسن روحانی ، سید ابراهیم رئیسی ساداتی ، محمد باقر قالیباف و سید مصطفی هاشمی طبا نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند و این انتخابات به همراه پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در 29 اردیبهشت برگزار می شود.
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** تنظیم کننده : حسن فلاحتی ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری
6990/1654/1860
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.