دکتر مفید غلامی راد روز پنجشنبه در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار ایرنا افزود: این بودجه صرفا برای مقابله با کرونا در راستای خرید تجهیزات و اقلام مورد نیاز دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل اختصاص داده شد.
وی اضافه کرد: با شیوع ویروس کرونا در استان دولت ابتدا ۴۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات و اقلام پزشکی و محافظتی در داخل بیمارستان ها و مراکز درمانی به مازندران اختصاص داد.
دبیر شورای توسعه و برنامه ریزی استان مازندران افزود : با پیگیری استاندار مازندران و مدیریت وبرنامه ریزی استانی دو رقم اعتباری یک هزار و ۶۰ میلیارد ریالی و ۱۷۰ میلیاردریالی دیگر نیز برای دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل تخصیص داده شد.
غلامی راد اظهار داشت : هر یک از دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل متناسب با گستره مدیریتی و سازو کاری که در مقابله با کرونا و نیازمندی برای خرید تجهیزات داشتند، این اعتبار به حسابشان واریز شده است.
وی اضافه کرد : همچنان پیگیری در سطح استانی از سازمان مدیریت وبرنامه ریزی برای افزایش میزان اعتبار مقابله با کرونا به استان مازندران ادامه خواهد یافت.
به گفته وی علاوه بر آن شرکت های بیمه ای نیز در راستای تسویه بدهی معوقه به دو دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل نیز گام های خوبی برداشتند و واریزی خوبی داشتند.
تخصیص ۷۶ میلیارد ریال پاداش برای درمانگران مازنی 
رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان مازندران گفت : حدود ۷۶ میلیارد ریال از این اعتبار از سوی دولت برای پرداخت پاداش کادر درمانی و پرستاران اختصاص داده شد.
غلامی راد افزود : ۶۳ میلیارد ریال از این اعتبار برای پرداخت پاداش کادر درمانی و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ۱۳ میلیارد ریال نیز برای زحمت کشان درمانگران و پرستاران دانشگاه علوم پزشکی بابل اختصاص داده شد.
بودجه ویژه برای  پروژه های عمرانی نیمه تمام پزشکی 
رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی مازندران گفت : براساس برنامه ریزی دولت بنا دارد تا اعتبار تکمیلی برای پروژه های عمرانی نیمه تمام پزشکی و درمانی در استان ها را برای در اختیار قرار دادن این واحدهای درمانی برای مقابله با کرونا تخصیص دهد.
غلامی راد افزود : برنامه ریزی اولیه این است پروژه هایی که ممکن است با تخصیص اعتبار تکمیلی حداکثر  یکماهه به بهره برداری برسند،اعتبارشان از سوی دولت تامین شود تا بتوان آنها را در اختیار دانشگاهها برای مقابله با ویروس کرونا قرار داد.
به گفته وی تمام پروژه های نیمه تمام پزشکی و درمانی استان مازندران از گلوگاه تا رامسر شناسایی و به سازمان مدیریت وبرنامه ریزی برای دریافت اعتبار تکمیلی اعلام شده است.
براساس آمار تاکنون یک هزارو ۴۹۶ بیمار قطعی کرونا در استان مازندران تحت درمان قرار دارند .

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.