به گزارش خبرنگار ایرنا ، پیش از این براساس مصوبه کارگروه پدافند زیستی و مقابله با کرونا استان مازندران، تعطیلی بازار در این خطه شمال کشور مربوط به روزهای فرد بود و در روزهای زوج بازار برای خرید روزمره و مایحتاج عمومی مردم باز بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران در این باره گفت : تعطیلی روزهای فرد بازارهای استان برابر توافق با اتحادیه و اصناف و بازاریان همچنان از گزینه های قطعی برای جلوگیری از ازدحام مردم در بازار برای پیشگیری از ویروس کروناست.
حسنیقلی قوانلو در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : متاسفانه با وجود این که اکثر بازارایان این پروتکل کارگروه مقابله با کرونا را در تعطیلی بازار رعایت می کنند، مردم باز هم ازدحام در برخی اماکن شلوغ را ادامه می دهند و این کار می تواند برنامه های پیشگیرانه را عقیم باقی بگذارد.
وی اظهار داشت : در شرایط فعلی پیشنهاد سازمان صنعت به کارگروه مقابله با کرونا استان این است ، بازار را در صورت رعایت نشدن پروتکل بهداشتی از سوی مردم، تا پایان سال جاری تعطیل کنیم و چنانچه این پیشنهاد مورد تایید قرار گیرد، ما آمادگی اجرای این طرح را داریم.
قوانلو گفت : در صورت تصویب تعطیلی بازار در مقابله با کرونا، ما با متخلفان در بازار برخورد خواهیم کرد و تمام بازاریان  نیز موظفند که پروتکل بهداشتی را رعایت کنند.
برخورد با کاسبان کرونا
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در مورد گران شدن برخی اقلام به خصوص تجهیزات محافظتی و صد عفونی ها گفت : مردم هر گونه گرانی های خارج از ضوابط را به بازرسی و نظارت با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.
قوانلو اظهار داشت : احتمال می رود برخی از افزایش قیمت ها به خصوص مواد ضد عفونی به دلیل گرانی مواد اولیه باشد، ولی ما در صورت گزارش مردم فاکتورهای خرید مواد اولیه را بررسی می کنیم و هر گونه گرانی خارج از ضوابط را برخورد می کنیم.
وی اضافه کرد : در شرایط فعلی ما نیاز به افزایش تولید مواد ضد عفونی برای تامین مایحتاج مردمی داریم و واحدهای تولیدی ما نیز در این ارتباط همکاری خوبی با ما برای تامین این نیازها داریم.
کمبود واحدهای تولید تجهیزات حفاظتی بهداشتی 
مدیرکل صمت مازندران در مورد کمبود تجهیزات حفاظتی در بازار اعم از ماسک و دستکش را متناسب نبودن میزان تولید با نیاز بازار اعلام کرد و اظهارداشت : در استان روزانه حدود ۸۰ هزار ماسک تولید می شود که نیاز بازار بیش از این میزان است و براساس مصوبه ستاد ملی تمام این تولیدات نیز در اختیار  دانشگاه علوم پزشکی قرار می گیرد تا بتوانند نیاز درمانگران و بیماران در بیمارستان را تامین کنند.
قوانلو افزود : با آزاد سازی فروش ماسک و دستکش در داروخانه ها، در روزهای جاری ماسک تولیدی استان در اختیار برخی داروخانه ها قرار می گیرد تا مردم بتوانند نیازشان را تامین کنند.
براساس آخرین آمار تاکنون ابتلا یک هزار و ۱۸۹ نفر به بیماری کرونا در مازندران قطعی شد و حدود یک هزار و ۴۲۶ نفر بیمار مشکوک نیز در بیمارستان ها و مراکز درمانی تحت درمان قرار دارند و حدود ۸۶۷ نفر از افراد مشکوک به کرونا نیز پس از بهبودی از مراکز درمانی مرخص شدند.
در این مدت۴۱ نفر براثر بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.