مهدی رازجویان روز دوشنبه پس از نشست مشترکی که با حضور مدیرکل فرودگاههای مازندران، مدیر کل آموزش و پرورش استان و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستان در رامسر برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود این که عملیات اجرایی توسعه باند جدید فرودگاه رامسر انجام شده، اما به دلیل وجود سه واحد آموزشی در مقابل قیف پروازی، پذیرش پروازهای با حجم بیشتر و هواپیماهای ایرباس ۳۲۰ در این فرودگاه غیر ممکن است.
وی هدف از نشست امروز را حل مشکل با تعامل اداره کل فرودگاهها و آموزش و پرورش استان برشمرد و گفت: در این جلسه مقرر شد ظرف یک هفته آینده زمین های مورد نیاز برای جا به جایی واحدهای آموزشی از سوی فرماندار و مدیر آموزش وپرورش منطقه شناسایی شود و در ادامه نیز شرکت فرودگاه های کشور بر اساس قیمت کارشناسی هزینه های مورد نیاز برای احداث تاسیسات جدید را تامین کند.
معاون استاندار مازندران همچنین فضایی اداری دانشکده ملاصدرا را یکی دیگر از مشکلات این فرودگاه رامسر دانست و افزود: فضای آموزشی جدید این دانشکده در ماههای آینده افتتاح می شود و با تخلیه این واحد، مشکل باقی مانده باند فرودگاه هم حل خواهد شد.
وی گفت: تاکنون شرکت فرودگاه های کشور ۳.۵ میلیارد تومان از کل مبلغ پنج میلیارد تومان بابت خرید این دانشکده را پرداخت کرد و باقی مانده آن هم قرار است پس از تخلیه کامل دانشکده به حسابشان واریز شود.
رازجویان با بیان اینکه تا زمانی که جا به جایی واحدهای آموزشی انجام نشود بهره برداری از باند جدید امکان پذیر نیست، افزود: در صورت رفع همه موانع پروازی این فرودگاه، پروزاهای مختلف از جمله پرواز کیش به رامسر هم برقرار خواهد شد که علاوه بر توسعه و رونق اقتصادی رامسر در رونق گردشگری استان تاثیر گذار خواهد بود.
وی ادامه داد: با بهره برداری از باند جدید، امکان حضور بیشتر گردشگران و توریست های خارجی به غرب مازندران فراهم می شود تا از این طریق علاوه بر ارزآوری به رونق اقتصادی و گردشگری منطقه هم کمک می شود.
عملیات اجرایی طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و طبق وعده مسوولان وقت قرار بود این طرح به مدت ۲ سال به بهره برداری برسد ولی بنا به دلایلی از جمله کمبود اعتبار و نیز وجود برخی از موانع این طرح به سرانجام نرسید و نیمه کاره باقی ماند.
توسعه باند فرودگاه از یک هزار و ۵۰۰ متر به ۲ هزار و ۷۵۰ متر، ساخت پایانه جدید، ساختمان های جانبی، اختصاص ۴۰ هکتار زمین برای استقرار دستگاه کمک ناوبری و سالن ترانزیت از مهمترین مشخصات این طرح بوده است.
فرودگاه شهرستان گردشگرپذیر رامسر با قدمتی بیش از۵۰ سال یکی از زیباترین فرودگاه های شمال کشور است که در ضلع شمالی شهر و در حاشیه دریا خزر قرار دارد. طبق اسناد موجود ساخت آن به سال ۱۳۴۲ باز می گردد و باند این فرودگاه به طول هزار و ۵۰۰ متر و به عرض ۴۵ متر است.
شهرستان ۸۰ هزار نفری و گردشگر پذیر رامسر در غرب استان مازندران قرار دارد.