بخشدار کجور گفت: بخشی از میراث هنری گذشتگان همانند نمدمالی در حال افول است.
علی خزایی فر در نشست با اهالی فرهنگ و هنر به بررسی مشکلات و معضلات فرهنگی و هنری بخش کجور که در راستای تحقق عدالت فرهنگی در بخشداری کجور برگزار شد، پرداخت و اظهار کرد: پرداختن به فرهنگ و هنر اصیل ایرانی با توجه به هجمه های فرهنگی دشمن بیش از پیش حائز اهمیت است.
با بیان اینکه فرهنگ و هنر مقوله ای بسیار مهم و کلیدی است، تصریح کرد: توسعه فرهنگی و هنری در بخش کجور از مهمترین اولویت ها است بنابراین تقویم فرهنگی و هنری کجور باید تدوین شود.
بخشدار کجور خاطرنشان کرد: بخشی از میراث هنری گذشتگان همانند نمدمالی در حال افول است و این یک آسیب فرهنگی و هنری است که باید برای روشن نگه داشتن چراغ آن اهتمام ورزیده شود.
خزایی فر با اشاره به اینکه توسعه متوازن در دو شهر بخش کجور مورد توجه است، گفت: بخش کجور ظرفیت شهرستان شدن را دارد تا بتواند توسعه شتابنده به خود بگیرد.
وی یادآور شد: هیچ روستای بخش کجور محروم نیست چون هر روستا زیرساخت های اولیه برای توسعه متناسب با ظرفیت های خود را دارد.
بخشدار کجور افزود: باید توسعه ای در بخش کجور ایجاد شود تا روند مهاجرت معکوس از شهر به بخش کجور تقویت شود و همه کسانی که یک روزی از این بخش مهاجرت کردند، بازگردند.
فرهنگ و هنر پایه و اساس هر جامعه
بابک شمس ناتری رییس اداره فرهنگ و اراشاد اسلامی نوشهر نیز با تاکید بر تحقق شعار عدالت فرهنگی، اظهار کرد: باید همه نقاط شهری و روستایی شهرستان در حوزه فرهنگی و هنری عادلانه دیده شود و در این راستا باید همت شود تا در تمامی نقاط بخش کجور، اتفاقات فرهنگی و هنری وزین و فاخر رخ دهد.
وی با بیان اینکه امروز چهرههای تأثیرگذاری از بخش کجور در حوزه فرهنگ و هنر کشور حضور دارند که میتوانند منشاء خدمات مهمی برای مازندران باشند، افزود: فرهنگ و هنر پایه و اساس هر جامعه است بنابراین جامعه پویا نیاز به زیرساخت فرهنگی قوی همراه با فرهنگی غنی دارد که در این حوزه، بخش کجور دارای سابقه فرهنگی بسیار ارزشمندی است.
رییس اداره فرهنگ و اراشاد اسلامی نوشهر با بیان اینکه عرصه فرهنگ و هنر، عرصه دانایی و توانایی است، تصریح کرد: اگر بُن مایههای دانایی نباشد نمیتوان به درستی حرکت کرد و از منظر توانایی هم، باید مهارت و تجربه کافی و وافی در این حوزه را داشت تا قطار فرهنگ و هنر بتواند در مسیر درست خود حرکت کند.
شمس ناتری بر حفظ اصالت فرهنگی و هنری تاکید کرد و گفت: در حوزه موسیقی بومی و محلی مازندران و سنتی ایرانی به اندازه کافی کار نشده است به طوری که اگر سازی از سازهای بومی مازندرانی را به نسل امروز نشان دهیم اغلب نمیشناسند.
وی ادامه داد: اما سازهای غربی راهمه از کوچک و بزرگ میشناسند که این نشان میدهد در معرفی ظرفیتهای فرهنگی و هنری مانند موسیقی و آواها و نواهای بومی و محلی کمتر کار شده است که احساس نیاز ضروری در این زمینه به چشم میخورد.
رییس اداره فرهنگ و اراشاد اسلامی نوشهر در ادامه بیان کرد: بخش کجور صاحب فرهیختگان و اندیشمندان ریشهداری است که از همین روستاها رشد کردند و بنابراین باید ظرفیتهای عظیم فرهنگی و هنری را بیشتر شناسایی کرد و چراغ فرهنگ و هنر این منطقه را پر فروغتر کرد.
شمس ناتری اظهار کرد: بخش کجور محروم نیست، بلکه در بخش فرهنگی مغفول مانده است و باید تلاش شود تا با همراهی و همکاری مردم و مسئولان بخش، آنچه شایسته مردم متمدن بخش تاریخی کجور است رقم زده شود.
وی یادآور شد: آماده هر نوع همکاری با سرمایهگذاران فرهنگی و هنری در بخش کجور وجود دارد و مجوزهای لازم بدون تشریفات و بدون اینکه مشمول زمان شود، صادر می شود.
محمدرضا خزایی رییس شورای شهرستان نوشهر نیز در این نشست با تاکید بر اینکه برنامه های فرهنگی و هنری در خور شان بخش کجور باید برگزار شود، بیان کرد: نیاز است تا برنامه های فرهنگی و هنری در مناطق مختلف بخش کجور تقسیم بندی شود.
وی بر اجرایی شدن مجتمع فرهنگی و هنری به عنوان یکی از نیازهای بخش کجور تاکید کرد و گفت: در این
خصوص زمین مورد نیاز دراختیار قرار خواهیم
داد.
رییس شورای شهرستان نوشهر تصریح کرد: باید فضای لازم برای اجرای برنامه های فرهنگی و هنری را داشته باشیم که حتی در ایام بارندگی و برفی سال هم بتوان حرکت های فرهنگی و هنری متناسب با بخش کجور برگزار کنیم.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
انتهای پیام