دبیر نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش گفت: امسال توانستیم سه هزار و 300 عنوان فیلم برای جشنواره جذب کنیم و اگر اعتماد دولت به بخش خصوصی نبود، این اتفاق محقق نمی‌شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا،مهدی قربان پور در نشست رسانه ای نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش که بعدازظهر امروز در بابل برگزار شد، اظهار کرد:

 برگزاری هر جشنواره ای نیازمند زیرساخت است و در  شروع به کار مقدمات این جشنواره با ویرانه‌ای مواجه شدیم.

وی با بیان اینکه از سال 93 تاکنون جشنواره وارش متوقف بوده و برگزار نشده است ، افزود:به شهر و استان خودم علاقه دارم تصریح کرد: اینکه جشنواره‌ای در مازندران برگزار می‌شود، اتفاق مبارکی است و امسال جشنواره به طور همزمان در سه شهر ساری، بابل و رامسر برگزار می‌شود.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم وارش با بیان اینکه در دوره جدید سعی شد فضای جدیدی برای برپایی جشنواره در کل شهرهای استان مازندران فراهم کنیم گفت: جشنواره باید پایگاه مردمی داشته باشد زیرا متعلق به مردم است.

 

وی ادامه داد: سعی کردیم فضای جدیدی برای مازندران فراهم کنیم و این باعث افتخار خواهد بود که در سراسر مازندران، میزبان مخاطبان جشنواره هستیم.

قربان پور  تصریح کرد: زیرساخت برای برپایی جشنواره از بین رفته بود در این شرایط اقدام به راه اندازی پورتال جامع و کامل جشنواره وارشاولین  کردیم ،زیرا بسیاری از اسناد را از دست داده بودیم.

وی با بیان اینکه تاریخ جشنواره را در ابتدا احیا کردیم و سپس برای برپایی آن اقدام شده است ، افزود: جشنواره وارش توانست نسلی جدید را تربیت و به حوزه ظرفیت فرهنگی استان مازندران اضافه کند زیرا مدیران فرهنگی آینده از دل همین فضاهای فرهنگی رشد می‌کنند.

قربان پور خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم برای مردم استان در جشنواره آبروداری کنیم .

وی با اعلام اینکه وارش جشنواره بین المللی منطقه‌ای است ،ادامه داد: امسال توانستیم سه هزار و 300 عنوان فیلم برای جشنواره جذب کنیم و اگر اعتماد دولت به بخش خصوصی نبود، این اتفاق محقق نمی‌شد.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم وارش تصریح کرد: یکهزار و 600 عنوان فیلم در بخش ملی و یکهزار و 700فیلم در بخش بین الملل به جشنواره ارسال شده است.

قربان پور افزود: بخش آئین‌ها از ویژگی ممتاز جشنواره نهم است و امسال هشت گالری با حضور هنرمندان افتتاح می‌شود.

وی حضور رئیس جشنواره بین المللی مسکو به عنوان مهمان را از دیگر ویژگی‌ها و وجه تمایز جشنواره نهم وارش برشمرد و گفت: نامگذاری یکی از سالن‌های مجتمع سینمایی به نام استاد داودرشیدی از ویژگی‌های جشنواره است.

قربان پور ادامه داد: در  آئین اختتامیه  این جشنواره نشان داود رشیدی به یکی از هنرمندان منطقه داده می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از 50 درصد فیلم های شرکت کننده در جشنواره برای اولین بار به نمایش گذاشته می شود ،افزود: استان مازندران پس از تهران با ثبت 128 فیلم در این جشنواره شرکت می کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.