رشته ورزشی کاراته که نخستین بار حضور خود را در المپیک 2020 تجربه می کند نیازمند همراهی مسئولین مربوطه برای جذب اسپانسر است تا کاراته کاهای تیم ملی بتوانند با حضور در مسابقات سهمیه مورد نظر را کسب کنند.
آرش علی نژاد یکی از کاراته کاهای عضو تیم ملی از شهرستان قائمشهر که بخاطر دیر پیدا شدن اسپانسر مالی نتوانست زودتر از موعد برای گرفتن ویزا اقدام کند، دریافت ویزا و احتمال رسیدنش را برای شرکت در مسابقات لیگ جهانی بسیار ضعیف می داند.
این کاراته کا قائمشهری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، گفت: تا پنج روز دیگر مسابقات لیگ جهانی در کشور شانگهای چین پیش رو است و این اولین مسابقاتی است که ورزشکاران با حضور در ان می توانند رنکینگ های خود را ارتقاء دهند.
رقابتهای لیگ جهانی 2018 کاراته وان در 17 آذرماه در شرق قاره کهن به میزبانی کشور چین برگزار می شود.
علی نژاد با بیان اینکه از سوی فدراسیون چهار مرحله اردوی آماده سازی برای شرکت در مسابقات لیگ جهانی برگزار شد، افزود: بنده به عنوان کاپیتان تیم ملی امید در این اردوها شرکت کردم و بنا بود تا فدراسیون ما را به مسابقات لیگ جهانی چین اعزام کند اما به دلیل نبود بودجه از این مساله انصراف داد.
وی با بیان اینکه امروز یکی از نمایندگان مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی، هزینه سفر من را برای حضور در رقابت ‌های لیگ جهانی چین بر عهده گرفت، گفت: اکنون برای دریافت ویزا اقدام کردم ولی با این اوصاف رسیدن ویزا و احتمال رسیدنم برای مسابقه بسیار ضعیف می باشد.
این کاراته کا وزن منفی 75 کیلوگرم بیان کرد: حضورم در لیگ جهانی می توانست فرصت مناسبی برای ارتقاء رنکینگم باشد، چرا که من تمرینات مکرری را زیر نظر مربیان انجام داده ام ، امیدوارم مشکلات مالی فدراسیون برطرف شود تا بتوانم در آینده در رقابت ‌های دیگر بین المللی شرکت کنم.
علی نژاد با اعلام اینکه آینده ورزشی ما برای کسب سهیمه المپیک به حضور در مسابقات لیگ جهانی بستگی دارد، گفت: با حضور در این مسابقات به صورت پی در پی می توانیم به کسب سهمیه برسیم.
کاراته کا قائمشهری با بیان اینکه کمتر از 2 سال تا زمان مسابقات المپیک باقی است، افزود : سقف آرزوی هر ورزشکاری برای شرکت در المپیک بدست آوردن کسب سهمیه است و بنده هم از این امر مستثنی نیستم.
علی نژاد در تورنمنت مالزی مدال طلا و در مسابقات جهانی ترکیه مقام سوم جهان را کسب کرد و نخستین مدال ‌آور استان مازندران در مسابقات جهانی بوده است.
کاراته کا وزن منفی 75 کیلوگرم قائمشهری در لیگ جهانی فرانسه به همراه تیم ملی بزرگسالان کاراته در کمیته تیمی در مسابقات «کاپ آلکس» به مدال طلا دست یافت و در مسابقات الماس سیاه ترکیه هم مدال طلا را کسب کرد و در حال حاضر کاپیتان تیم ملی امید است.
یکی دیگر از کاراته کاهای شهرستان قائمشهر در خصوص حضور در المپیک و کسب سهمیه به خبرنگار ایرنا، گفت: هم اکنون به علت مصدومیتم نمی توانم در مسابقات شرکت کنم، اما تا دو ماه آینده با بهبودی ام و تمرینات مکرر می توانم با حضور در مسابقات لیگ جهانی شانسم را برای کسب سهمیه المپیک امتحان کنم.
رضا عنایتی با بیان اینکه حضور در مسابقات لیگ جهانی هزینه سنگینی را در برخواهد داشت، افزود: برای کسب سهمیه نیاز دارم تا در مسابقات مختلف حضور پیدا کنم و به دلیل هزینه سنگین مسابقات امیدوارم اسپانسری پیدا شود تا ما را حمایت کند.
این کاراته کا وزن منفی 67 کیلوگرم با اشاره به اینکه اگر در مسابقات جهانی شرکت نکندبسیاری از امتیازات را از دست می ‌دهد، گفت که همچنین برای کسب سهمیه المپیک با چالش‌‌ های بسیاری مواجه خواهد شد.
** نبود دغدغه فکری مهم ترین عامل در روند کار ورزشکار است
آنچه که برای رسیدن به کسب سهمیه المپیک برای کاراته کاهای ایرانی از نظر کارشناسان مهم است داشتن آرامش ، مهیا بودن فضای مناسب و مساعد از لحاظ مالی برای شرکت در مسابقات لیگ جهانی است، تا آنان بدون هیچ گونه دغدغه ای با حضور در رقابتها بتوانند برای کشورشان افتخار آفرینی کند.
کارشناس کاراته از شهرستان قائمشهر در خصوص نخستین حضور و تجربه کاراته کاهای ایرانی برای گرفتن کسب سهمیه المپیک به خبرنگار ایرنا، گفت: کاراته برای اولین بار راهی المپیک می شود و کاراته کاها برای شرکت در المپیک ابتدا باید سهمیه کسب کنند.
تورج چالاکی با بیان اینکه سهمیه برای شرکت در المپیک از چند روش کسب می شود، افزود: ابتدا کاراته کاها با حضور در مسابقات لیگ جهانی به رنکینگ های خود اضافه می کنند چرا که این مسابقات از چهار رنکینگ برخوردار است و هر ورزشکار با حضور خود در این مسابقات می تواند رنکینگ خود را از بین یک تا چهار امتیاز ارتقاء دهد.
وی با اعلام اینکه دومین راه برای کسب سهمیه المپیک شرکت در مسابقات قاره ای است، گفت: کاراته کاهای تیم ملی با شرکت در مسابقات قاره ای باید نفر اول باشند تا بتواند سهمیه کسب کند.
این کارشناس راه دیگر برای کسب سهمیه کاراته کاها را مسابقات انتخابی برای شرکت در المپیک اعلام کرد.
چالاکی با بیان اینکه تمام این راه ها از طریق حمایت مالی از سوی فدراسیون، اداره ورزش و جوانان و هیات ها به ورزشکار انتقال پیدا می کند، افزود: با حمایت مالی دیگر کاراته کاها دغدغه اعزام به مسابقات را نخواهند داشت و این مساله باعث می شود تا آنان بدون دغدغه مالی تنها به کسب رنکینگ های خود بیاندیشند.
یکی دیگر از کارشناسان کاراته از شهرستان قائمشهر به خبرنگار ایرنا، گفت: اولین حضور و گرفتن کسب سهمیه برای کاراته کاها توام با استرس خواهد بود .
ولی الله فهیمی افزود: برای آنکه ورزشکار بتواند این استرس را از خود دور کند باید با حضور در اردوهای مختلف تیم ملی و اعزام به مسابقات بتواند با این مساله مقابله کند.
وی بیان کرد : البته فدراسیون هم باید با اعلام زمان بندی به موقع اردو تیم ملی و اعزام به مسابقات لیگ به آنان در کاهش استرس های روانی کمک کند.
فهیمی در خصوص انتظارات همگان از کاراته کاها برای کسب سهمیه، گفت: در حال حاضر همه باید بتوانیم با شرکت در تمرینات کاراته کاها باعث دلگرمی آنان شویم تا انان هم بتوانند در کسب سهمیه موفق عمل کنند.
** حضور کاراته کاها در المپیک فرصت طلائی است
سرپرست کاراته مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص حامی مالی برای کاراته کاها ، گفت: هیات های ورزشی یک نهاد خصوصی هستند که در این راستا برخی از هیات ها در جذب حامی مالی برای ورزشکاران موفق عمل کرده اند.
کسری منوچهری با بیان اینکه کاراته این ظرفیت را دارد تا از وجود اسپانسر برای کاراته کاها استفاده کند، افزود: در این راستا فضای مجازی و رسانه ها هم تاثیر بسزایی خواهند داشت.
وی حضور کاراته کاها در المپیک را یک فرصت طلایی اعلام کرد.
بر اساس اعلام فدراسیون جهانی، رقابتهای المپیک با حضور 80 کاراته کا در هشت رده (6 وزن کومیته و دو رده کاتا) در دو بخش مردان و زنان برگزار خواهد شد که از این تعداد 68 نفر (34 کاراته کا در بخش بانوان، 34 نفر در بخش آقایان) از طریق کسب سهمیه در این پیکارها حضور خواهند داشت. ضمن اینکه 8 نفر (4 نفر در بانوان و 4 نفر در آقایان) متعلق به سهمیه میزبان است و 4 نفر باقیمانده نیز توسط کمیسیون سه گانه از میان کاراته‌کاهای کشورهایی که سهمیه نگرفتند، انتخاب خواهند شد.
7334/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.