سیاوش رضوانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نخستین مرحله 14 دستگاه اتوبوس از بندرامیرآباد در شرق مازندران به مقصد بندر آکتائو در قزاقستان حمل خواهد شد.
به گفته وی محموله خودروی ترانزیتی از طریق مرز زمینی ازبکستان به کشور تاجیکستان می رسد.
وی اضافه کرد: محموله های باقی مانده نیز طبق قرارداد دو جانبه از طریق بندر امیرآباد بزودی به کشور هدف ترانزیت خواهد شد.
مدیر بنادر و دریانوردی امیرآباد مازندران اظهار داشت: پیش از این نیز محموله سیمان کشور از طریق بندرامیرآباد به اذربایجان و سپس کشور گرجستان ترانزیت شده است.
رضوانی پیش بینی کرد با بازدید سفرای کشورهای CIS از تجهیزات و ظرفیت های بارگیری و تخلیه بندرامیرآباد که اوایل ماه جاری انجام شد، در آینده نزدیک ترانزیت کالا از این گذرگاه اقتصادی به کشورهای هدف افزایش خواهد یافت.
وی ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر شمال کشور را حدود 7.5 میلیون تن با 15 دستگاه اسکله اعلام کرد و اضافه کرد: با بهره برداری از اسکله رورو ریلی بندرامیرآباد که تنها بندر شمال کشور متصل به شبکه ریلی است، میزان ترانزیت افزایش چشمگیری خواهد یافت.
رضوانی خاطرنشان کرد: اسکله رورو ریلی بندرامیرآباد در حوزه خشکی با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل شدن است و با برطرف شدن نقص فنی این اسکله در داخل آب، پیش بینی می شود در سال آینده این تجهیزات به بهره برداری برسد.
بندر امیرآباد با حدود 2 هزار هکتار زمین در شرق مازندران قرار دارد که تاکنون حدود 20 هزار میلیارد ریال در این بندر و منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری خصوصی و دولتی انجام شد که بیش از 80 درصد سرمایه گذاری این بندر مربوط به بخش خصوصی است و حدود 4 هزار نفر در آن اشتغال دارند.
نوشهر، فریدونکنار و امیرآباد سه بندر مازندران است که حدود 60 درصد از جابجایی و ترانزیت کالا از طریق بندرامیرآباد در شرق استان انجام می شود.
6982/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.