به گزارش ایرنا، دکتر اکبر کردی روز سه شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در محل استانداری لرستان افزود: بر اساس اعلام های سازمان بهداشت جهانی پیش بینی می شود سال های آینده، افسردگی و اختلالات روانی از بیماری های قلبی عروقی، تصادفات جاده های و مشکلات زایمان سبقت بگیرد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر پس از بیماری های قلبی و عروقی، اختلالات روانی با سهم 14.5 درصد رتبه دوم بیماری ها را در کشور دارد.
وی با بیان اینکه شیوع اختلالات روانی در کشور 23.4 و در لرستان 36.3 درصد است ، تصریح کرد: بر اساس گزارش پزشکی قانونی لرستان با میانگین 12.4 در هر صدهزار نفر در بازه زمانی سال 88 تا 92، بالاترین رقم خودکشی را داشته که از میانگین جهانی با 11.4 در هر صدهزار نفر نیز بیشتر بوده است.
وی اضافه کرد: گزارش وضعیت سلامت روان استان در سال 96، تعداد مبتلایان به اختلالات روانپزشکی را 480 هزار نفر برشمرده در حالی که این آمار در خصوص مصرف کنندگان مواد 60 هزار نفر است.
این پزشک متخصص با تاکید بر آموزش مهارت های 10 گانه به جامعه گفت: روزانه 10 نفر در کشور به دلیل خودکشی فوت می کنند.
دکتر کردی با بیان انیکه میانگین خودکشی در غرب کشور 2 تا پنج برابر سایر استان ها است گفت: بر اساس سال آمار سال 96، سه هزار و 230 نفر اقدام به خودکشی کرده اند که از این تعداد یکهزار و 869 نفر زن و یکهزار و 361 نفر مرده بوده و در مجموع 101 نفر فوت شده اند.
وی با بیان اینکه خودکشی میان زنان بیشتر از مردان و نسبت آن 52 در برابر 49 بوده، افزود: طرح پیگیری تلفنی در استان های لرستان، ایلام، کرمانشاه و آذربایجان غربی با ایجاد سیستم قبت رفتارهای خودکشی، کشف افراد در معرض خطر و ثبت پیگیری ها موجب کاهش 50 درصدی اقدام به خودکشی شده است.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.