به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر سید موسی خادمی در نشست با مدیران کمیته امداد امام خمینی(ره) استان به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد اظهار داشت: موضوع فقر و فقر زدایی و کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه بویژه روستاها آنچنان که در ادبیات‌ها و بحث‌ها، آمده یکی از دلایل وجود انقلاب اسلامی و خواست آن ذکر شده است.

وی با اشاره به اینکه خروجی انقلاب برقراری عدالت در سطح جامعه و فراهم کردن امکاناتی است که افراد بتوانند یک زندگی عادی داشته باشند، افزود: عدالت به معنی اینکه همه باید مثل هم و برابر باشند نیست؛ به نظر می‌رسد عدالت تامین حداقل‌ها برای همه تعریف شده و این جزء حقوق عادی انسان است.

استاندار لرستان با بیان اینکه انسان‌ها با هر شرایط، محدودیت و استعدادی باید حداقل امکانات را داشته باشند و بیشتر از آن را باید خود در رقابت به دست بیاورند، گفت: حداقل‌ها باید برای همه باشد حالا اگر کسی بتواند امکانات بیشتری برای خود مهیا کند به استعداد و تلاش خود او بستگی دارد اما حداقل‌ها به عهده اجتماع و حکومت اسلامی است.

دکتر خادمی با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری که اشاره فرمودند ما در حوزه ایجاد عدالت هنوز در خیلی از کارها موفق نشده‌ایم، تصریح کرد: این در حالی است که خیلی از تلاش‌های دولت در روستاها و فعالیت‌ها در شهرهای کوچک همچنین مجموعه اقدامات نهادهای مانند کمیته امداد و بهزیستی و سایر بنیادهایی که مرتبط با این موضوع هستند در همین راستا بوده اما ارزیابی بر این است که در این حوزه توفیق زیادی نداشته‌ایم و توزیع ثروت در کشور، معقول و منطقی نیست.

وی با بیان اینکه دولت دوم دکتر روحانی در برنامه‌های خود فقرزدایی و حذف مطلق فقر را به عنوان یکی از شعارهای اصلی عنوان کرده است، اظهار داشت: خوشبختانه این اقدام را از سال قبل شروع و کارهای خوبی انجام گرفته همچنین هزینه اختصاص یافته به اقشار پایین جامعه که بطور ویژه کمیته امداد و بهزیستی نزدیک به سه برابر شده که قطعا احساس رضایتی در این باب بین افراد تحت پوشش ملموس است.

مقام ارشد استان به برنامه‌های دولت در قطع کردن یارانه اقشار بی نیاز و افزایش یارانه نیازمندها اشاره کرد و بیان داشت: ممکن است برخی افراد بطور طبیعی مانند معلولین، کسانی که کم توان‌اند، مشکل ذهنی و فکری دارند و در کل عوامل خارج از کنترل خودشان باعث شده که نتوانند مانند بقیه افراد زندگی کنند به این یارانه نیاز داشته باشند.

وی یادآور شد: برخی از اقشار محل تولدشان در فقرشان تاثیرگذار است که این جزء وظایف اصلی دولت‌ها است به این موضوع توجه کنند. دولت تدبیر و امید و در کل نظام جمهوری اسلامی به این موضوع توجه خاص دارد.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: از حوزه‌ها و یا دستگاه‌های اصلی که این نقش مهم یاری رساندن به مددجویان را به عهده دارد کمیته امداد است که تاکنون منشا اثرات خوبی در جامعه بوده است. بخصوص طی این چند سال اخیر که با رویکرد جدیدی که در حوزه مدیریت رخ داده و صراحتا به جدا کردن رفتارهای سیاسی و جناحی در این حوزه تاکید دارد.

دکتر خادمی با تاکید بر اینکه اگر کسی بخواهد با رفتارهای سیاسی و جناحی منابع این حوزه یعنی وقت و پول را صرف کارهای دیگری کند قطعا خیانت و جنایت کرده است، گفت: تعدیل در ساختارها و تاکید بر توانمندی‌ها از اقدامات مثبت این مجموعه بوده است. آرزوی ما باید این باشد که تعداد افراد تحت پوشش این مجموعه به صفر برسد و در واقع این دستگاه برخلاف دیگر سازمان‌ها به دنبال گسترش سازمان خود و جاودانگی نیست.

وی با اشاره به اینکه درصد ایجاد اشتغال کمیته امداد با استناد به آمارها از دیگر دستگاه‌ها بالاتر است، افزود: البته مشاغل را باید بهتر تعریف کرد چرا که خیلی از این بحث‌ها به بهبود درآمد منجر می‌شود که این کار خوبی در راستای توانمندسازی است اما شغل ایجاد نمی‌کند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 877180
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.