به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر سید موسی خادمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان اظهار داشت: مقام معظم رهبری همان قدر که روی موضوع اقتصاد مقاومتی تأکید دارند به بحث آسیبهای اجتماعی نیز پرداختهاند به طوری که هر شش ماه یک بار جلسه آن برگزار میشود.
وی بیان داشت: جلسات شورای مبارزه با مواد مخدر جلساتی است که برای تصمیمگیری در آن دور یکدیگر جمع میشویم برای همین کمیتههای استانی حوزه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر در استان فعال و جدی گرفته شوند.خادمی با بیان اینکه تصمیمات باید قبل از این جلسات صورت گیرد و کمیتههایی که عضو این ستاد هستند باید فعالتر از قبل عمل کنند، گفت: سازمان بهزیستی نیز باید نسبت به صدور مجوزها و راهاندازی بعضی از مراکز نگهداری اقدامات مورد نیاز را انجام دهد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه آسیبهای اجتماعی یک موضوع مهم و همسنگ اقتصاد مقاومتی است، ادامه داد: مبالغ اعتباری از طریق وزارت کشور و وزارتخانهها بین دستگاههای اجرایی توزیع میشود که به تبع ما نیز در استان این موضوع را پیگیری و نظارت میکنیم.
وی عنوان کرد: بر اساس آمار استان لرستان از نظر اعتیاد وضعیت خوبی ندارد و در حال قرار گرفتن در رده استانهای مسئلهدار است بنابراین باید گذر از مواد مخدر سنتی به صنعتی و عبور افراد سالخورده به جوانان و گذر از مردان به زنان را بررسی کنیم چراکه رصد کردن تحولات مهم است.
استاندار لرستان گفت: بر اساس مطالعات محلی باید مناطق آلوده شناسایی شود و در این راستا اگر برای قوانین موجود پیشنهادی وجود دارد میبایست ارائه دهیم تا اصلاح انجام شوند.
خادمی تصریح کرد: از کارهایی که در حوزه مواد مخدر انجام دادهایم نباید راضی باشیم و باید بدانیم گیر کار کجاست؛ در این راستا اگر قوانین و شیوهها نیاز به اصلاح دارند برنامههای جدیدی تدوین شود.
وی با تأکید بر اینکه نقاط آلوده استان باید شناسایی شوند، اظهار داشت: پس از شناسایی نقاط آلوده بر اساس زمانبندی در هر جلسه باید مشکل تعدادی از آنها برطرف کنیم تا در پایان سال بدانیم مشکل چه تعداد از این مناطق را حل کردهایم.
46