به گزارش خبرنگار ایرنا خدا نظر دریکوند عصرچهارشنبه دراولین گردهمایی دانش آموختگان مدرسه امام خمینی (ره) افزود: همدلی و انسجام باعث ساخته شدن وحفظ نمادهای فرهنگی استان لرستان و شهرستان بروجرد می شود.
به گفته وی شهدا برای باورها و اعتقاداتشان جان را فدا می کنند و برخی نیز با گذشتن ازمال خود انفاق می کنند که اجرشان کمتر از شهیدان نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان بیان کرد: خیرین مدرسه ساز بزرگترین خدمت را به جامعه آموزشی کشور می کنند.

**اولین خیر مدرسه ساز انقلاب امام خمینی(ره) بود
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور دراین گردهمایی افزود: اولین خیر مدرسه ساز انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) بوده است.
محمدرضا حافظی بیان کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز21 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده وهرساله نیزبه تعداد اعضای آن نیز اضافه می شود.
وی ادامه داد: اولین کمک خیرین درحوزه مدرسه سازی 160 میلیارد ریال بوده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز با اشاره به اینکه تعالی وپیشرفت ایران درگرو ارتقا سطح علمی دانش است اظهارکرد: فظیت دانش بالاترازعبادت است.
حافظی اضافه کرد: امروز650 هزار خیر درایران و یکهزاردرخارج ازکشوربا مجمع خیرین مدرسه سازهمکاری می کنند.
وی گفت: اولین حرکت برون مرزی مجمع خیرین مدرسه ساز در امارت بوده که مدرسه ای برای ایرانیان احداث شده است.
وی افزود: خیرین مدرسه سازتا کنون درکشورهای دبی، امارات، ترکیه، کانادا، هندوستان، آلمان برای ایرانیان مدرسه احداث کرده اند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه سازیادآور شد: هزینه تعمیر و بازسازی بنای مدرسه تاریخی امام (ره) را خیرین مدرسه سازتقبل خواهند کرد.
حافظی یادآورشد: مجمع خیرین مدرسه ساز در صورت واگذاری زمین دانشگاه علوم پزشکی بروجرد را احداث خواهد کرد.
عضو انجمن سرطان شناسی ایران و مدیر موسسه خیریه مهیارو دانش آموخته دبیرستان امام خمینی(ره) بروجرد گفت: ۴۳ سال پیش دانش آموزاین دبیرستان بودم وامروز متاسف هستم که دراین دبیرستان هیچ گونه فعالیت آموزشی وجود ندارد.
ناصر پارسا بیان کرد: به عنوان نماینده فارغ التحصیلان دبیرستان امام خمینی (ره) ازمجمع خیرین مدرسه سازمی خواهم که همه مدارس بروجرد را بازسازی و مرمت کنند.
وی ادامه داد: باید شرایط را برای تحصیل دانش آموزان فراهم کرد تا شاهد پبشرفت و توسعه کشور باشیم.
عضو انجمن سرطان شناسی ایران اضافه کرد: مدارس مکان های مقدسی هستند که باید برای توسعه انها تلاش کرد.
پارسا اظهارکرد: ساختاردبیرستان امام خمینی(ره) طوری است که باید برای احیا آن برنامه ریزی شود.
وی تاکید کرد: دبیرستان امام خمینی(ره) باید به یک موزه تاریخی بزرگ برای بروجرد تبدیل شود تا نسل جدید با میراث کهن آشنا شوند.
دراین مراسم زنگ دبیرستان امام خمینی به دست علی اصغر صابری یکی از قدیمی ترین شاگردان دبیرستان امام خمینی(ره) نواخته شد.
به گزارش ایرنا، تاریخ بنای دبیرستان امام خمینی(ره) که در دوران پهلوی اول آن را مدرسه پهلوی می خواندند، 1315 خورشیدی است که در سال 1377 با شماره 2074 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
این دبیرستان با داشتن 14 هزار مترمربع مساحت درشرق خیابان حافظ جنوبی بروجرد ساخته شده واز قدیمی ترین دبیرستان های غرب کشوراست.
بنای اصلی دبیرستان امام خمینی(ره) آجراست؛ این بنا در2 طبقه و یک زیرزمین طراحی شده که در هر طبقه آن، ایوانی با 12 ستون آجری رو به حیاط بزرگ مدرسه تعبیه شده و یکی از بناهای ارزشمند و خاطره انگیز و تلفیقی از معماری سنتی ایران و سبک و سیاق اروپایی بوده که به عنوان نمونه شاخصی از معماری این دوره در شهر محسوب می‌شود.
اولین گردهمایی دانش آموختگان مدرسه تاریخی امام خمینی(ره) با عنوان مدرسه ماندگار،شهرماندگاربا حضورمعاون استاندار لرستان وفرمانداربروجرد، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز وجمعی از مسئولان استانی وشهرستانی در بروجرد برگزار شد.
7190/7273 خبرنگار: علیرضا سلیمانی روزبهانی** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.