به گزارش خبرآنلاین لرستان- کارخانه خمیر مایه دورود که حدود 10 سال از تعطیلی آن میگذرد در جلسات مختلف که در استان تشکیل شد بنا بود وضعیت آن مشخص و در نهایت تا آذر ماه سال 95 تعیین تکلیف شود اما همچنان گرد بیسرانجامی بر این سرمایه راکد استان نشسته است.
محمد رضا صفی خانی رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت لرستان در گفتوگو با تسنیم اظهارداشت: از آنجا که تکنولوژی کارخانه خمیر مایه لرستان قدیمی است به هیچ عنوان قابل استفاده نیست و توجیه اقتصادی ندارد.
وی افزود: این کارخانه یک سوله و یک زمین دارد که شرکت سرمایهگذاری امید باید برنامهای در این کارخانه اجرا کند تا یک واحد صنعتی شکل بگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت لرستان عنوان کرد: پیش از این شرکت سرمایهگذاری امید با آستان قدس رضوی ورود پیدا کرد تا همان کارخانه خمیر مایه را احیاء کند اما مسئولان آستان قدس مطرح کرده بودند که چون خود زیر ساخت خمیر مایه را با تکنولوژی جدید دارند طرح توسعه آن برای آستان قدس توجیه اقتصادی بیشتری دارد به همین جهت برای سرمایهگذاری در کارخانه خمیر مایه دورود ورود پیدا نکردند.
وی بیان کرد: یک سرمایهگذار دیگر بنا بود یک واحد سنگ مصنوعی در آنجا راهاندازی کند اما با توجه به ارزیابیها تجهیزات آن مربوط به 15 سال پیش بود و صرفه اقتصادی نداشت.
صفی خانی تصریح کرد: برای تعیین تکلیف این کارخانه چند طرح را با شرکت سرمایهگذاری امید پیش بردیم اما در نهایت به جایی نرسید و بنا شد آن را بفروشند اما چون یک قیمت کارشناسی بسیار بالا برای فروش این کارخانه گذاشتند کسی حاضر به خرید نشد.
وی اظهارداشت: چند بار هم مذایده برگزار شده است اما معتقدند که باید به قیمت کارشناسی بفروشیم که در نهایت در جلسهای که برای این موضوع تشکیل شد در حضور مدیر عامل بانک سپه و مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری امید مطرح کردم که قیمت کارشناسی را قبول داریم ولی قیمت کارشناسی باید منصفانه باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت لرستان به همجواری کارخانه قند با کارخانه خمیر مایه اشاره کرد و افزود: از آنجا که سرمایه گذار کارخانه قند در حال اجرای طرح توسعه این کارخانه است آماده خریداری از کارخانه خمیر مایه است.
وی عنوان کرد: در نهایت تصمیم بر این شد که یک کارشناس از طرف شرکت سرمایه گذاری امید، یک کارشناس از طرف قند لرستان و یک کارشناس رسمی دادگستری برای ارزیابی قیمت این کارخانه ورود پیدا کند.
صفی خانی عنوان کرد: تمام تلاش بر این است که این کارخانه واگذار شود و درصورتی که واگذاری انجام نشود شرکت سرمایهگذاری امید باید تکلیف این واحد را مشخص کند.
46