به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد بختیار رازانی از اخذ سند ثبتی و مالکیت قطعی اراضی شهرک فرآوری سنگ دوره چگنی لرستان خبرداد و اظهار داشت: ایجاد این شهرک در راستای اجرایی نمودن مصوبات هیئت دولت به استان و استفاده از پتانسیل معدنی به‌ویژه در راستای سنگ است.

وی افزود: از مزایای ایجاد و راه‌اندازی شهرک فرآوری سنگ، استقرار واحدهای فرآوری سنگ و جلوگیری از خام فروشی سنگ معادن در استان و ایجاد اشتغال در منطقه و شهرستان دوره چگنی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان عنوان کرد: مالکیت این شرکت به میزان 50 هکتار از اراضی واقع در توابع آن شهرستان قطعی و عملیات اجرایی مربوط به امسال آغاز می‌شود.

وی بیان کرد: لرستان جز معدود استان‌هایی است که پتانسیل معدنی به‌ویژه در مصالح ساختمانی و سنگ‌های تزئینی رتبه نخست کشور را دارد؛ شرکت شهرک‌های صنعتی استان برای ساماندهی کارخانه‌های سنگ که در محور کمربندی خرم‌آباد مستقر هستند آمادگی دارد تا در قالب شهرک تخصصی سنگ به‌صورت شهرک خصوصی ساماندهی کند تا این واحدها بتوانند از معافیت‌های مالیاتی برخوردار باشند.

اجرای طرح‌های آب‌رسانی به روستاهای استان لرستان

علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان از آب‌رسانی به 15 روستای شهرستان رومشکان خبر داد و اظهار داشت: مجتمع آب‌رسانی رومشکان غربی بااعتباری بالغ‌بر 27 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است که 15 روستا با جمعیت 16 هزار و 306 نفر را تامین آب می‌کند.

وی افزود: برای افتتاح این طرح، عملیات حفر یک حلقه چاه آهکی به عمق 270 متر و تجهیز یک حلقه چاه در دستور کار قرارگرفته است؛ در این راستا ساخت دو باب مخزن با حجم 200 مترمکعب، ایستگاه پمپاژ، محوطه‌سازی ولوله گذاری خط و شبکه به طول 40 کیلومتر اجرایی شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان عنوان کرد: برای تکمیل این طرح 55 باب حوضچه شیرآلات و راه دسترسی به طول 300 متر نیز عملیاتی شده است.

وی بیان کرد: در راستای تحقق شعار امسال و در راستای اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، طرح‌های آب‌رسانی به روستاهای استان و زمینه‌سازی برای زندگی بهتر روستائیان در دست اقدام است.

تردد وسایل نقلیه در محورهای لرستان 18.5 درصد افزایش یافت

علی زندی فر مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان اظهار داشت: در روز 17 فروردین‌ماه تردد 318 هزار و 954 وسیله نقلیه در محورهای استان لرستان ثبت‌شده که نسبت به‌روز گذشته 18.5 درصد افزایش تردد را نشان می‌دهد.

وی افزود: بیشترین تردد وسیله نقلیه در محورهای خرم‌آباد- سه‌راهی چالانچولان(بروجرد ) با 147 هزار و سه وسیله نقلیه، محور دورود- سه‌راهی چالانچولان با 133 هزار و 55 وسیله نقلیه و سه‌راهی چالانچولان-دورود با 132 هزار و 70 وسیله نقلیه بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان عنوان کرد: محور بیرانشهر – بروجرد با 619 وسیله نقلیه، محور بروجرد –بیرانشهر با 679 وسیله نقلیه، محور پلدختر- دره شهر با هزار و 468 وسیله نقلیه و  محور دره شهر - پلدختر با هزار و 653 وسیله نقلیه کم ترددترین محورهای استان لرستان بوده است.

وی ساعت اوج تردد وسایل نقلیه را از 16 الی 17 با تردد 205 هزار و 9 وسیله نقلیه دانست و بیان کرد: سهم وسایل نقلیه سنگین 19درصد بوده که محور پلدختر- اندیمشک دارای بیشترین درصد است.

زندی فر تصریح کرد: متوسط سرعت وسایل نقلیه77 کیلومتر بر ساعت، بیشترین متوسط سرعت در محور فیروزآباد- دلفان با سرعت 94کیلومتر بر ساعت و کمترین متوسط سرعت در سه‌راهی دلفان- نهاوند با سرعت 53 کیلومتر بر ساعت بوده است.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 608472
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.