به گزارش خبرنگار مهر، عزیز نظری روز چهارشنبه در مراسم افتتاح مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی منطقه معمولان اظهار داشت: ظرفیت پنج نفری مشاوره پرورشی در سطح بخش معمولان بسیار کم و پاسخگوی تعداد سه هزار و ۱۰۰ دانش آموز ۶۸ مدرسه این بخش نیست.
وی افزود: ۴۹ مدرسه ابتدایی بخش معمولان نیز نیاز به مشاوره دارند و انتظار میرود راهکارهایی در راستای جذب مشاوران دارای صلاحیت و باکیفیت در این مراکز و دارالقرآن این بخش به کار گرفته و راه اندازی شوند.
مدیر آموزش و پرورش معمولان گفت: چهار مدرسه این بخش در سیل فروردین ۹۸، به طور کامل دچار آسیب شدند که به برکت خیران و با زحمات و پیگیریهای ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان، اکنون ۱۵ مدرسه در بخش معمولان افتتاح و یا درحال ساخت است.
نظری افزود: پس از سیل ۱۳۹۸، سیل خَیران به منطقه معمولان سرازیر شد و اکنون تنها پنج مدرسه از ۶۸ مدرسه این بخش کلنگی است، یعنی همه بازسازی و توسط آموزش و پرورش تجهیز شدند که این حاصل تلاش شبانه روزی خیران در منطقه بود.
وی یادآور شد: مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی منطقه معمولان به همراه تجهیزات با اعتباری بیش از ۳۰ میلیون تومان راه اندازی شد.
مدیر آموزش و پرورش معمولان افزود: این مرکز ظرفیت و فرصتی برای مشاوره و مشورت کردن در حوزه آموزش و پرورش و موارد دیگر و کمک به رفع نیازهای دانش آموزان در سطح بخش است.
نظری یادآور شد: به طور مثال علاوه بر برنامههای پیشگیری از اعتیاد که مقام معظم رهبری و وزارت آموزش و پرورش به آن تاکید دارند، اکنون نیز در بحث استرس و اضطراب ناشی از ویروس کرونا که خیلی از افراد از مبتلا شدن به آن استرس دارند نیاز به مشاوره وجود دارد که این مرکز پاسخگوی این گونه موارد است.