علی یاس جلویاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به همکاری شبکه دامپزشکی شهرستان در انجام عملیات سمپاشی و ضدعفونی روستاهای بخش مرکزی، اظهار داشت: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت شهرستان سلسله را روستاییان تشکیل می دهند تمامی دهستان های در معرض خطر از جمله ۲۰۶ روستای این بخش باید به منظور پیشگیری و کنترل ویروس سمپاشی شود.
وی بر لزوم آموزش روستاییان در کنترل بیماری کرونا توسط خانه های بهداشت روستایی تاکید کردو افزود: شبکه بهداشت و درمان باید در آموزش های لازم به این قشر اقدامات همه جانبه و اساسی صورت دهد اما تاکنون شاهد اقدام چشمگیری نبوده ایم.
بخشدار مرکزی سلسله گفت: استقرار اکیپ های سیار پزشکی در روستاها لازم است چرا که این امر می تواند نقش مهمی در کاهش مراجعات به مرکز شهرستان داشته باشد ضمن اینکه این اکیپ ها می توانند با انجام تست های ساده همچون سنجیدن درجه تب افراد، در بیماریابی، هرچه سریعتر به شبکه بهداشت و درمان یاری رسانند.
وی از شهرداری الشتر برای انجام عملیات های ضدعفونی سطح خیابان ها و معابر شهری قدردانی کردو افزود: لازم است تا فروکش کردن بحران، این عملیات های ضدعفونی به طور مرتب و روزانه استمرار داشته باشد.
جلویاری با اشاره به جمعیت روستایی شهرستان، گفت: اهالی روستاها به منظور حفظ سلامت خود و خانواده باید از تجمع در داخل روستاها و انجام بازی های گروهی پرهیز کنند.
در مجموع ۱۸ نفر در لرستان به کرونا مبتلا شدند که سه نفر جان باختند و هشت نفر نیز از بیمارستان ترخیص شده اند.