فاطمه زهرا توکلی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد چهارهزار نفر خدمات مستمر مالی دریافت میکنند و تاکنون عمل کاشت حلزون برای ۱۵۰ کودک انجام شده است.
وی رواج ازدواجهای فامیلی و به دنبال آن ایجاد مشکلات مادرزادی، را مهمترین علت شیوع کم شنوایی وناشنوایی در لرستان دانست و ادامه داد: بخش عمدهای از کمکهای غیرمستمری مالی این سازمان به معلولان، مداخلات پیشگیری و جلوگیری از نقص در کودکی است.
مدیرکل بهزیستی لرستان بیان کرد: هزینه کاشت حلزون در کشور بالاست که با مشارکت خیران، کمکهای سازمان و اعتبارت دولتی توانستیم کاشت حلزون را بهموقع برای ۱۵۰ کودک به انجام برسانیم.
توکلی با بیان اینکه ایجاد فضای مناسب یرای آموزش کوکان مبتلا به این عارضه و خانواده آنها در دستور کار بوده است تصریح کرد: همچنین بخش عمدهای از ناشنوایان و کمشنوایان تحت پوشش سازمان، خدمات آموزشی لازم را از مراکز توانبخشی بهزیستی استان دریافت کردند.
وی تصریح کرد: تا سال ۹۶ تنها ۲ مرکز ناشنوایان تحت عنوان آموزش و توانبخشی کودک و خانواده در استان فعال بود که اکنون به چهار واحد رسیده و مددجویان تحت پوشش را به صورت چرخشی و دوره ای آموزش می دهند.
۴۸ هزار معلولتحت حمایت خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی لرستان هستند.