به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دکتر محمود ثمینی در آئین اهدای 168 تخته فرش توسط بانک مسکن به سیل‌زدگان استان، با بیان این‌که به واسطه سیل اخیر در فروردین‌ماه سال جاری، خسارت‌های زیادی به مردم کشور در استان‌های مختلف به ویژه لرستان و شهرستان‌های ساحلی از قِبل طغیان و مشکلات بستر یا حریم رودخانه‌ها وارد شد، گفت: شهرستان پلدختر پیشانی استان به واسطه آسیب‌دیدگی از سیل است.

وی با اشاره به این‌که در این رابطه مردم کمک‌های خوبی را به خسارت دیدگان داشتند، عنوان کرد: صرف‌نظر از این‌که برای رعایت عدالت اجتماعی در توزیع کمک‌ها یک سامانه تعریف شد اما برخی از افراد کمک‌های خود را بدون توجه به این قضایا توزیع کردند.

دکتر ثمینی با اشاره به این‌که در جریان سیل خسارات زیادی به مردم ما وارد شد، اما این‌که بدانیم کدام اقشار بیشتر آسیب‌دیده و نیازمند کمک بیشتر هستند بسیار مهم است، ادامه داد: در این زمینه اقدامات بانک مسکن در مذاکرات با نهادهای حمایتی قابل ستایش است.

مددجویان بهزیستی  دچار مشکلاتی شدن

معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری لرستان با بیان این‌که مددجویان بهزیستی خودشان دچار مشکلاتی بوده در عین‌حال برای توانمندسازی و ارائه خدمت به آن‌‎ها اقدامات زیادی انجام شده، اما مستلزم کمک‌های بیشتری هستند، اضافه کرد: بهتر است هر کمکی انجام دهیم هدفمند و به اهل آن باشد که در این طرح بانک مسکن مددجویان بهزیستی را مدنظر دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم کمک‌های افراد و نهادهای مختلف که ارسال می‌شوند در قالب سامانه‌های مرتبط قرارگرفته و بین اقشاری که کمک‌های کمتری دریافت کردند توزیع شود.

دکتر ثمینی با اشاره به این‌که در زمان بروز حوادث مهم‌ترین اقدام این است که پیش‌بینی درست و پیشگیری لازم را داشته باشیم، اظهار کرد: این دو اصل اساسی بوده و باید در مواقع بحرانی لحاظ شوند.

وی با بیان این‌که زمانی که توسط هواشناسی هشدار داده می‌شود باید پیش‌بینی و پیش‌گیری لازم را داشته باشیم، عنوان کرد: در حادثه سیل فروردین‌ماه امسال بالاترین ثمرات پیش‌بینی درست این بود که کشته نداشتیم و چند نفر که جان عزیز خود را از دست دادند پس از سیل بوده است.

پیش‌بینی صحیح و پیشگیری از بروز خیلی از اتفاقات ناگوار بود

دکتر ثمینی با اشاره به این‌که در این برهه از زمان بهترین کاری که در مدیریت استان اتفاق افتاد، پیش‌بینی صحیح و پیشگیری از بروز خیلی از اتفاقات ناگوار بود، تصریح کرد: البته می‌شد با برخی از اقدامات پیشگیرانه دیگر از برخی خسارات پیشگیری کرد، درعین‌حال با آن فرصت کم، حجم بالای بارندگی و اتفاقات غافلگیرانه که حدود 26 استان را غافلگیر کرد، اقدامات خوبی صورت گرفت.

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار لرستان با بیان این‌که در سیل اخیر خسارت معیشتی فراوانی به مردم وارد شد، اضافه کرد: خسارت بخش مسکن، زیربنایی و زیرساختی از جاده گرفته تا ابنیه که در جهت توسعه استان تأثیرگذار بودند، بسیار زیاد بود که امیدواریم با کمک‌هایی که دولت تاکنون انجام داده، گرچه معادل خسارت‌‎های وارده نیست، بتوانیم در جهت پیشرفت حرکت کنیم.

وی با بیان این‌که کمک‌های دولت به لرستان در تناسب با استان‌های دیگر که درگیر سیل شده‌اند بسیار خوب بوده‌، ادامه داد: دولت عزم خود را جزم و با اولویت نجات جان، معیشت و اسکان مردم وارد کار شده است.

با هدف مسائل زیرساختی اعتباراتی به استان تخصیص داده شده است

دکتر ثمینی با اشاره به این‌که تاکنون با هدف مسائل زیرساختی اعتباراتی به استان تخصیص داده شده است، افزود: پروژه‌های مربوط به این بخش به پیمانکاران تحویل شده و در حال انجام است. معاون استاندار لرستان با تشکر از بانک مسکن جهت کار خیرخواهانه‌ای که انجام داده است، اظهار کرد: امیدواریم که بهزیستی و هلال‌احمر این اقلام را به دست اهل آن برسانند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1312025
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.