به گزارش ایرنا، جعفر زینلی روز پنجشنبه در شورای اداری لرستان افزود: نباید آبروی یک مدیر به سادگی ریخته شود چراکه فردی که پس از ۲۰ سال مدیریت و سال ها آزمون و خطا مدیر شده یک سرمایه است، نظام برای این آزمون و خطا هزینه داده و نباید به همین راحتی این سرمایه از دست برود.
وی اظهار داشت: در عین حال قانون خط قرمز ما است و تا جایی که این مهم رعایت شود صیانت و حمایت از مدیران اجرایی را وظیفه خود دانستیم.
وی تصریح کرد: انتظار داریم مدیران به سمت دستگاه های نظارتی بیایند و خود را از این مجموعه جدا ندانند.
مدیرکل دیوان محاسبات لرستان با بیان اینکه دستگاه های نظارتی نیز جز نظام، مشتاق به رفاه اجتماعی و ارائه خدمات عمومی هستند ادامه داد: در حوزه کاری این دستگاه ها قانون به میان می آید.
زینلی تاکید کرد: اقدامات پیشگیرانه باید قبل از عملیات های مالی صورت بگیرد و دیوان محاسبات با این اقدامات پس از انجام کارهای مالی مخالف است و آن را به نوعی چشم پوشی می داند بنابراین از همه می خواهیم قبل از هر اقدامی از مشاوره مالی دیوان استفاده کنند.
وی گفت: از نظر دستگاه های نظارتی مدیران باید از اختیارت خود استفاده کنند که متاسفانه در برخی موارد این مهم انجام نمی شود و توپ را در زمین دستگاه های نظارتی می اندازند.
وی با تاکید بر استفاده مدیران از اختیارات مدیریتی بر مبنای قانون تصریح کرد: دستگاه هی نظارتی از جمله دیوان محاسبات ا چوب لای چرخ نبوده و کمک کننده هستند که می توانند با مشاوره مالی قدم مثبتی برای رسیدن دستگاهای اجرایی به اهدافشان بردارند.
***کاهش ۴۳ درصدی پرونده های ارجاعی به دادسرا
مدیرکل دیوان محاسبات لرستان همچنین اضافه کرد: سال گذشته ۱۶ پرونده و سال ۹۶ در مجموع ۲۸ فقره به دادسرا ارجاع شده که مقایسه این ارقام بیانگر کاهش ۴۳ درصدی است.
زینلی با بیان اینکه دیوان محاسبات لرستان بیش از ۱۲۰ دستگاه اجرایی، شهرداری وشرکت را به طور مستمر حسابرسی می کند ادامه داد: سه ماه اول امسال ۷میلیارد و ۴۰۴ میلیون تومان به حساب خزانه و دستگاههای اجرایی واریز کردیم که این رقم در سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و سال ۹۶ بیش از ۲۳ میلیارد تومان بوده است.
وی اظهار داشت: پارسال ۵۶ گزارش دستگاه های اجرایی و شرکت های دولتی و ۳۳ گزارش موصوعات خاص در استان تهیه شد.
۷۲۶۹/۶۰۶۰