به گزارش خبرنگار ایرنا، شریف خسروی روز پنجشنبه در اولین جلسه شورای فرعی مبارزه با موادمخدر شهرستان در سالن جلسات فرمانداری سلسله اظهار داشت: آموزش و پرورش نیز باید در همه حوزه های اجتماعی به خصوص در ارتباط با مسائل مربوط به پیشگیری، مباحث تربیتی را پررنگ تر و جدی تر دنبال نماید.
وی تاکید کرد: موادمخدر یک معضل گریبانگیر بوده و دارای بازار بسیار سودآوری است که توسط افرادی مدیریت می شود و برای اینکه بازار آن را گرم نگه دارند به دنبال نوآوری در محصول هستند.
خسروی بیان کرد: گردانندگان این بازار شبکه های پیچیده ای برخورد بوده و از بهترین مشاوران و متخصصان بهره می گیرند و در حوزه بازاریابی نیز به مراتب بسیار پیچیده ترعمل می کنند.
فرماندار سلسله افزود: برای موفق عمل کردن در این حوزه نیاز به کار نرم افزاری هست براین اساس انتظار می رود که بودجه های مربوط به این بخش زیر نظر فرمانداری اختصاص یابد تا مدیران کمیته ها را مجبور به پاسخگویی نماییم.
وی با بیان اینکه بدون انجام مصوبات قبلی، هدف شورا عقیم می ماند، اضافه کرد: هیچ فضای تحلیلی در حوزه شیوع شناسی برای ما فراهم نیست لذا انتظار می رود شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، فعالیت های تحقیقی را متناسب با هر شهر انجام دهد.
خسروی با تاکید بر حضور مدیران کمپ ها و NA ها در جلسات شورا گفت: دانش این افراد در حوزه تجربی در این موارد بیشتر است بنابراین حضور آنها در جلسات می تواند بسیار موثر باشد.
وی با اشاره به تاثیر حضور روحانیت در مباحث مربوط به پیشگیری افزود: از روحانیت انتظار می رود بیشتر در این فضا ورود کنند چرا که حضور آنها بسیار اثرگذار خواهد بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان اظهارداشت: سال گذشته سه میلیارد و 800 میلیون ریال برای جمع آوری معتادین متجاهر هزینه شد.
مجتبی بیرانوند با اشاره به ابلاغ سیاست های امسال شورای مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: اولین اولویت شورا به فرموده مقام معظم رهبری، فرهنگی - پیشگیری است و دستگاه های عضو باید در این راستا به گونه ای پیش بروند که عرضه و تقاضا از بین برود.
وی اضافه کرد: دستگاه های عضو شورا باید نهایت تلاش خود را به کار گیرند که این سیاست ها را نهادینه کنند.
بیرانوند با بیان اینکه در بحث شیوع شناسی، شهرستان سلسله از بین 11 شهرستان لرستان از وضعیت بسیار بهتری برخوردار است، ادامه داد: وارد کنندگان موادمخدر تلاش می کنند به طرق مختلف تقاضا را افزایش دهند و لذا باید فعالیت های ما در حوزه مداخلات بیشتر شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: بیش از 70 درصد معتادین به مواد مخدر حاضر به ترک هستند اما از هزینه های آن عاجزند لذا انتظار می رود خیرین در این حوزه پای کار بوده و مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان سلسله در بحث آموزه های دینی بسیار نفوذپذیر هستند، افزود: ورود جدی روحانیت و استفاده از ظرفیت آنان می تواند در این حوزه بسیار اثربخش باشد.
سرهنگ فضل الله منصوری فرمانده انتظامی سلسله نیز با اشاره به اینکه پارسال 183 کیلوگرم انواع موادمخدر دراین شهرستان سلسله کشف شد، اظهار داشت: در این راستا نیروی انتظامی شهرستان 152 مورد انواع طرح های مبارزه با موادمخدر را در سطح شهرستان اجرا و 32 جلسه آموزش مرتبط را نیز برگزار کرده است.
7265/7273
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.