به گزارش ایرنا، عبدالمحمد زاهدی روز یکشنبه در بازدید از مجموعه تله سیژ و تله کابین کامان و زرشک قزوین افزود: این منطقه نمونه گردشگری؛ هزار هکتار وسعت دارد که در سال های گذشته در 350 هکتار آن سرمایه گذاری انجام شده است.
وی اظهار کرد:به دلیل حادثه ناگواری که در سالهای گذشته در این طرح به وقوع پیوست فعالیت تله سیژ متوقف شد که با رفع اشکالات و تایید کمیته فنی استان از هفته آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
زاهدی ادامه داد:شهرداری قزوین، شهرداری محمدیه و سازمان همیاری شهرداری های استان سه سهام دار این طرح هستند که در آینده در صورت تغییر اساسنامه آن امکان ورود بخش خصوصی به این طرح وجود دارد.
استاندار قزوین ادامه داد:منطقه زرشک و کامان با توجه به آب و هوا و نزدیکی به شهر قزوین و همچنین تهران ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه دارد و باید برای توسعه کل این منطقه نه تنها منطقه نمونه گردشگری آن تصمیم گیری کرد.
زاهدی ادامه داد: در گام اول باید مالکیت تله کابین میان سه سهام دار آن مشخص شود تا در مرحله بعد برای مدیریت درآمد و هزینه آن اقدام شود.
وی گفت:تا به امروز هرچه در طرح تله کابین و تله سیژ توسط سهامداران آن هزینه شده تنها مدیریت هزینه بوده و باید بعد از این وارد فاز مدیریت درآمد و هزینه شد.
زاهدی گفت:می توان با تغییر مالکیت این مجموعه از سهامی به یک شرکت؛ مشکلات مربوط به هزینه و مدیریت آن را حل کرد و در مرحله بعد از ظرفیت بخش خصوصی برای مدیریت این مجموعه و رستوران های آن بهره برداری کرد.

**تکمیل تله سیژ قزوین به مشارکت دستگاه ها نیازمند است
-معاون امور اقتصادی استاندار قزوین نیز گفت: زحمات بسیار زیادی برای منطقه نمونه گردشگری کامان و زرشک قزوین کشیده شده است و تکمیل آن به مشارکت دستگاه های اجرایی نیازمند است .
منوچهر حبیبی افزود: مجموعه گردشگری کامان و زرشک تنها محدود به تله کابین نیست و ظرفیت های بسیار زیادی در این منطقه نهفته است که باید با همکاری دستگاه های مختلف از قبیل منابع طبیعی، اداره ورزش و جوانان و میراث فرهنگی از آنها بهره برداری شود.
وی ادامه داد:از هزار هکتار در نظر گرفته شده برای طرح جامع منطقه نمونه گردشگری کامان و زرشک تنها 350 هکتار سرمایه گذاری شده است که نشان می دهد ظرفیت های این منطقه برای جذب سرمایه گذاران و بخش خصوصی بسیار بالاست.
حبیبی افزود:یکی از آسیب های این طرح متکی بودن آن به اعتبارهای دولتی است که در نتیجه موجب طولانی شدن زمان سرمایه گذاری و بهره برداری از آن شد.
وی ادامه داد:همچنین اختلاف میان شهرداری قزوین،محمدیه و سازمان همیاری شهرداری های استان به عنوان سه سهامدار این طرح؛ باعث شد که مشکلات بیشتری برای آن به وجود آید که می توان این مشکلات را با تاسیس یک شرکت برای این طرح مرتفع ساخت.
حبیبی گفت:مدیریت این مجموعه به فکر دریافت مجوزهایی باشد که بتواند این مجموعه مرده را زنده سازد و تمامی ظرفیت این منطقه و این طرح را شکوفا کند.

***تنها بخش کوچکی از ظرفیت کامان و زرشک فعال شده است
معاون امور عمرانی استاندار قزوین نیز در این بازدید گفت:بوستان ملی باراجین همانند طرح منطقه نمونه گردشگری کامان و زرشک بود که با حضور مستمر مدیران مشکلات آن حل شد و اکنون به یکی از بوستان های ملی و پرمخاطب تبدیل شده است.
علی فرخزاد افزود:می توان با تشکیل کمیته راهبردی یا شورای سیاست گذاری با حضور استاندار و دستگاه های مرتبط مسائل مربوط به عمران و آبادانی منطقه کامان و زرشک را بررسی کرد.
وی ادامه داد: سرمایه گذاری کوچکی در طرح منطقه نمونه گردشگری کامان و زرشک صورت گرفته و از هزار هکتار وسعت این طرح تنها 350 هکتار سرمایه گذاری شده است.
معاون استاندار افزود:هزار هکتار برای طرح جامع منطقه نمونه گردشگری کامان و زرشک در نظر گرفته شده و همین موضوع مانع ورود سایر سرمایه گذاران به این طرح شده است.
وی گفت:اگر سهامداران این طرح توان سرمایه گذاری و ادامه مسیر را ندارند می توانند زمینه را برای حضور سایر سرمایه گذاران باز کنند.
فرخزاد خاطر نشان کرد: در این منطقه به دلیل خوش آب و هوایی و طبیعت بکر شاهد ایجاد شهرک باغ ویلایی و ساخت و سازهای غیر مجاز هستیم که می توان با صدور مجوز، جلوی این گونه ساخت و سازها را گرفت.

***طرح تله سیژ قزوین به مرحله درآمد زایی نرسیده است
شهردار قزوین نیز در این بازدید گفت:طی سالهای گذشته برای احداث و بهره برداری از تله سیژ در منطقه نمونه گردشگری کامان و زرشک قزوین یک قرارداد سه جانبه میان شهرداری قزوین،شهرداری محمدیه و سازمان همیاری شهرداری های استان منعقد شد تا طی آن شهرداری محمدیه و سازمان همیاری هرکدام 20 درصد و شهرداری قزوین 60 درصد اعتبار این طرح را تامین کنند.
علی صفری افزود: برخی از نقاط مبهم این قرارداد و مدیریت آن موجب برخی مشکلات میان سهامداران شد که امیدواریم در ادامه با راه اندازی یک شرکت برای مدیریت این طرح شاهد حل مشکلات آن باشیم.
وی افزود:مهمترین چالش ما این است که این طرح بعد از طی چندین سال هنوز به مرحله درآمد زایی نرسیده است و تامین هزینه های آن از عهده سه سرمایه گذار بر نمی آید.
منطقه نمونه گردشکری کامان و زرشک از توابع شهرستان قزوین در فاصله 30 کیلومتری شمال شهر قزوین واقع شده است.
6012/6101
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.