به گزارش ایرنا، عبدالمحمد زاهدی روز پنجشنبه در نشست شورای سیاست گذاری 2 سالانه شعر آیینی که در استانداری قزوین برگزار شد، افزود: امروزه در برگزاری برنامه های فرهنگی با مشکل جدی مواجه هستیم چون تنها بخشی از مسائل جامعه در آنها دیده و مورد توجه قرار می گیرد.
وی ادامه داد: تاثیر گذاری کارهای فرهنگی سالها طول می کشد و باید با سختی ها و مشکلات موجود کارهای فرهنگی را پیش ببریم.
زاهدی گفت: قزوین در حوزه های فرهنگی و آیینی استانی موثر است که شخصیت های تاثیرگذاری در زمینه های مختلف داشته و توانسته عنوان دار مکاتب مختلف در کشور باشد.
استاندار قزوین افزود: دردهای بیشماری در زمینه فرهنگی وجود دارد و در بسیاری از مواقع با انقطاع فرهنگی پیگیری مکاتب نیز فراموش شده است .
وی ادامه داد: در شعر آیینی باید دید به دنبال چه کاری هستیم و می خواهیم به کجا برسیم بدان معنا که معرفی، شناسایی و ترویج شعر آیینی در حوزه شعر معاصر باید در دستور کار باشد.
زاهدی اضافه کرد: در حوزه شعر آیینی با فقدان محتوای مناسب روبه رو هستیم که باید با تولید محتوای مناسب برای رفع این مشکل اقدام کنیم.

**شخصیت سالک قزوینی در دوسالانه شعر آیینی امسال معرفی می شود
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین نیز در این نشست گفت: کهن شهر قزوین از شهرهایی است که مباحث هنری و مکاتب ادبی در آن جلوه بارزی داشته است و حدود هفت مکتب نیمایی،شعر آیینی،نگارگری،خط و مکتب تعزیه در قزوین شناخته شده است.
حجت الاسلام علی نعمت الهی افزود: احیای این مکاتب مدتی است که در قزوین شکل گرفته است به گونه ای که مکتب خط در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مکتب معماری توسط شهرداری قزوین و مکتب شعر آیینی توسط سازمان تبلیغات اسلامی با انتخاب شخصیت واعظ قزوینی از وعاظ قزوینی در عصر صفویه پیگیری شد.
وی با بیان اینکه برای برگزاری دوسالانه شعر آیینی، شورای سیاست گذاری طراحی و کمیته های علمی،تبلیغات و رسانه،کمیته پشتیبانی تشکیل شده است،افزود: درکنگره اول دوسالانه شعر آیینی دوسال پیش در قزوین برگزار شد و به معرفی شخصیت واعظ قزوینی با دریافت 150 اثر از 14 استان پرداخت.
وی همچنین گفت: نتیجه اولین دوسالانه شعر آیینی 25 مقاله علمی و 16 اثر برگزیده بود که در مرحله چاپ هستند.
این مسئول فرهنگی ادامه داد: امسال کنگره دوم را با انتخاب یک شخصیت قزوینی به نام محمد ابراهیم سالک قزوینی برای نهادینه کردن شعر آیینی در استان در آبان ماه برگزار می کنیم.
وی با بیان اینکه واقعا از نظر محتوای شعر آیینی فقیر هستیم و به تولید محتوای جدید نیاز داریم، خاطر نشان کرد: امیدواریم این حرکت فرهنگی ارزشمند تداوم داشته باشد و با تولید محتوا بتوانیم شعرای آیینی را به نسل جوان معرفی کنیم.
6101*3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.