به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، سید محمدرضا موالی زاده چهارشنبه شب در نشست شورای فرهنگ عمومی قزوین که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار برگزار شد، افزود: برای حل مشکلات کشور در حوزه فرهنگ باید به شکل دقیق و با نگاه جامع به آسیب شناسی بپردازیم.
وی در ادامه با اشاره به سرفصل های فرهنگ عمومی، گفت: اخلاق عمومی، اصلاح الگوی مصرف، رعایت حقوق شهروندی، مدیریت بهینه اوقات فراغت، ترویج فضائل اخلاقی، بهداشت و سلامت اجتماعی، کاهش خشونت و طلاق و اعتیاد، تقویت فرهنگ کار، پیشبر اقتصاد مقاومتی، خردورزی، تقویت روح ملی، روحیه ایثار و شهادت، مهارت های زیست محیطی و اجتماعی، روحیه مسئولیت پذیری و ساماندهی فضای مجازی از جمله سرفصل های مربوط به این حوزه است.
وی در ادامه با اشاره به اتفاقات اخیر کشور، گفت: دشمن به دنبال انتقال بحران به داخل کشور ما بود اما به لطف الهی و با هدایت های رهبری و حضور شکوهمند مردم در عرصه بار دیگر مشت محکمی را بر دهان آنها خواهیم زد.
موالی زاده اظهار کرد: مردم در روزهای آینده با راهپیمایی با شکوه از افراد فرصت طلب اعلام برائت جسته و بار دیگر با آرمان های نظام و رهبری تجدید پیمان می کنند.

** پرداختن به فرهنگ عمومی نباید منحصر به دولت باشد
استاندار قزوین نیز گفت: چون جامعه در حال تغییر است، پرداختن به فرهنگ عمومی یک مساله مستمر و مداوم می باشد و باید همواره برای این موضوع مهم با تدوین برنامه هایمناسب آینده نگری کنیم.
عبدالمحمد زاهدی ادامه داد: پرداختن به فرهنگ عمومی نباید در انحصار دولت باشد و اهل هنر لازم است در تصمیم گیری های مربوط به این حوزه مشارکت کنند.
استاندار قزوین اظهار کرد: نباید همه چیز را دولتی کنیم بلکه لازم است در عرصه فرهنگ حتما از کسانی که در این عرصه فعالیت می کنند استفاده کنیم و اجازه دهیم صاحبان اندیشه در کارها مشارکت داشته باشند.
وی همچنین گفت: بعضی مردم به رعایت حقوق دیگران کم توجهند و به آن اهمیت کمی قائل هستند و در واقع آنرا به رسمیت نمی شناسند بنابراین باید برای رفع این معضل با کار فرهنگی مناسب تلاش کنیم.
وی در ادامه گفت: عوامل زیادی در رفتار مردم تاثیر دارد و حتی معماری و سبک شهرسازی ما می تواند در آرامش یا خشونت تاثیرگذار باشد که از این موضوع غفلت کرده ایم.
استاندار قزوین با اشاره به اهمیت صداقت و راست گویی در یک جامعه سالم، تصریح کرد: اگر مسئولی دروغ بگوید دیگر نمی تواند حرف تاثیرگذاری در میان دیگران داشته باشد بنابراین باید ابتدا ما مسئولان با مردم صادق باشیم تا آنچه می گوییم مردم باور کنند.
زاهدی همچنین گفت: یک سری گناه داریم که جرم تلقی نمی شود مانند غیبت، دروغ، ربا که باید برای جلوگیری از ترویج آنها از طریق فعالیت های فرهنگی تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: تربیت دینی باید از زمان کودکی، مهدکودکها ومقطع ابتدایی شروع شود تا ماندگار باشد زیرا در سنین بزرگسالی دیگر نمی توان انتظار تربیت پذیری و اصلاح را آنطور که شایسته است، داشت.
3013
انتشار دهنده: رضا اولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.