محمد بهرامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای نانوایی شهرستان در ایام شیوع بیماری کرونا بدون هیچ وقفه‌ای مشغول پخت نان و خدمات رسانی به شهروندان بودند و پس از اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر ثبت نام مشاغل در سامانه سلامت وزارت بهداشت بلافاصله در این زمینه اقدام کردند.

وی اضافه کرد: لزوم ثبت نام در این سامانه، دریافت کد بهداشتی و نصب آن در مغازه برای پیگیری‌های بعدی بازرسان وزارت بهداشت از طریق سامانه پیامکی و فضاهای مجازی به اعضای اتحادیه اطلاع رسانی شد تا واحدهای نانوایی شهرستان در بازرسی کارشناسان با مشکلی مواجه نشوند.

بهرامی با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی در واحدهای نانوایی استان، گفت: تمامی بخشنامه‌ها و موازین بهداشتی ابلاغی از سوی دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه علوم پزشکی به واحدهای نانوایی شهرستان اطلاع رسانی می‌شود و خوشبختانه اغلب نانوایان استان با دقت بسیار زیادی مسایل بهداشتی را رعایت می‌کنند.

وی با اشاره به توزیع مواد ضدعفونی و بهداشتی میان واحدهای نانوایی شهرستان، گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون به میزان ۴۸ میلیون تومان ماده ضدعفونی، دستکش و ماسک میان نانوایان استان توزیع شده است و همچنان توزیع این اقلام تا شکست کامل ویروس کرونا ادامه دارد.

بهرامی با تاکید بر اینکه باید خود مشتریان نیز مسایل بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند، ادامه داد: متاسفانه بسیاری از شهروندان به جای استفاده از کارتخوان، پول نقد به نانوایان تحویل می‌دهند که این خود عامل آلودگی یا انتقال ویروس است.

وی اضافه کرد: از رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها در خواست داریم استفاده از کارت بانکی به جای پول نقد را در ایام شیوع کرونا میان مردم فرهنگ سازی کنند تا واحدهای نانوایی نیز با مشکلات کمتری مواجه شوند.

این مسوول گفت: شهرستان قزوین، بخش مرکزی، الموت و طارم ۷۴۰ واحد نانوایی سنتی دارد و مردم در صورت داشتن هرگونه شکایت می‌توانند به سامانه ۱۲۴ یا اتحادیه تماس بگیرند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.