محمد صیادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مددجویان تحت پوشش استان قزوین همواره از حداقل مبالغ واریزی بهره‌مند می‌شوند، اما درآمدها به قدری پایین است که این افراد با وجود کمک‌های دریافتی، در آینده با مشکل مواجه خواهند شد.

وی تاکید کرد: کمیته امداد به دنبال آن است که کمک‌های مردمی، طرح‌های محله محوری و شورای ذکات در روستاها را برای حمایت بیشتر از اقشار نیازمند تقویت کرده تا بتواند برای آنها شرایط و درآمد بهتری را فراهم آورد.

صیادی به شیوع ویروس کرونا و خدمات غیرحضوری ارایه شده از سوی این نهاد اشاره و یادآور شد: برخی از فعالیت‌ها به علت شیوع این ویروس محدود شده و تاکید ما بر انجام کارهای الکترونیکی است که در همین رابطه قرار شد پرونده کمک معیشتی مددجویان تحت پوشش تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شود.

به گفته این مسوول، مددجویانی که دسترسی به اینترنت ندارند مطالبات خود را از طریق تماس تلفنی مطرح کنند و مددکاران ما نیز به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به این اقشار هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیارد و ۶۴۱ میلیون تومان برای تامین اقلام بهداشتی علیه ویروس کرونا به مددجویان پرداخت شده، تصریح کرد: علاوه بر این مساله، ۹ کارگاه تولید ماسک و لباس نیز در سطح استان فعال بوده که توسط مددجویان تحت پوشش این نهاد مدیریت می‌شود.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به ادامه روند شیوع ویروس کرونا، مادران شیرده، باردار و همچنین بیماران خاص و صعب‌العلاج در اولویت خدمات رسانی این نهاد قرار دارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.