یونس کلانتری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بانک توسعه تعاون در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری با وظیفه تقویت بخش تعاون تاسیس گردیده و طی بیش از یک دهه فعالیت خود عملکرد قابل قبولی داشته است.
وی گفت: این عملکرد در سال گذشته در شرایط سخت تحریمی حاکم در کشور کاملا ماهیت حمایتی و توسعهای داشت به طوری که ۹۵ درصد تحقق برنامههای اشتغال در استان با حمایتها و اقدامات توسعهای این بانک صورت گرفته است.
کلانتری در ادامه افزود: تشکیل صدها پرونده تسهیلاتی در قالب انواع بستههای حمایتی، بررسی کارشناسی و فنی و در نهایت پرداخت سه هزار و ۷۹ فقره تسهیلات طی ۱۲ ماه سال ۹۸ بخش دیگری از عملکرد این بانک در سال رونق تولید بوده است.
کلانتری با اشاره به بستههای تسهیلاتی پرداخت شده، گفت: انواع تسهیلات تبصرهای بند ب تبصره ۱۶ و بند الف تبصره ۱۸ در بخشهای کشاورزی و صنعتی، تسهیلات مشاغل خانگی، کمیته امداد، سازمان بهزیستی و نیز انواع تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، تسهیلات قرض الحسنه و تسهیلات ازدواج و تسهیلات حمایتی به سیل زدگان از جمله این تسهیلات بوده اند.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان قزوین اعتبار تخصیص یافته به پروندههای تسهیلاتی پرداخت شده در سال ۱۳۹۸ را مبلغی بالغ بر ۴۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: بانک توسعه تعاون علاوه بر توانمند سازی واحدهای تولیدی و کارخانجات استان با پرداخت این حجم از اعتبار حمایتی، گامهای موثری در ایجاد اشتغال جدید و حفظ اشتغال و سرمایه موجود برداشته است.
کلانتری با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان سال «جهش تولید» به اهمیت نقش توسعهای بانک توسعه تعاون اشاره کرد و افزود: امیدواریم در سال جدید بیش از پیش با تمام توان در میدان اقتصادی حضوری پر رنگی داشته باشیم و برای تقویت بخش تولید و رسیدن به سیاستگذاری سال جدید نقش آفرینی کنیم.
کلانتری در ادامه افزود: پیرو تصمیمات شورای هماهنگی دستگاههای زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان، این بانک آمادگی خود را جهت پرداخت تسهیلات به شرکتهای تولید کننده مواد بهداشتی و ضدعفونی به ویژه در شرایط مقابله با پاندمی جهانی ویروس کرونا اعلام میکند.