مریم بیدخام روز سهشنبه در سومین کمیته اجتماعی با موضوع وحدت رویه اجرای نذر خدمت و نذر سلامت برای مقابله با کرونا در استان قزوین افزود: تعدد شماره حسابهای اعلامی برای جمع آوری کمکهای خیران در فضای مجازی باعث میشود تا شهروندان دچار سردرگمی شده و نتوانند به نحو مطلوب خدمت رسانی کنند.
وی با بیان اینکه جزیرهای عمل کردن در گرفتن کمک خیران نمیتواند اهداف بهداشتی و سلامت را به درستی محقق سازد، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی به خوبی میداند که هم اکنون به چه میزان ماسک و لباس و تجهیزات بهداشتی نیازمند است و باید محور جمع آوری کمکهای خیرخواهانه باشد.
بیدخام به جمع آوری ۳۷۰ میلیون تومان کمکهای نقدی از سوی خیران در ۲ روز گذشته اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه کادر درمان و پزشکی کشور هم اکنون به عنوان خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا هستند، باید این کمکهای نقدی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.
این مسؤول تصریح کرد: بررسیها نشان میدهد که هم اکنون کادر درمان و پزشکی کشور به لباس ضد کرونا و محافظ شیشهای صورت نیاز دارند و باید بین این نیازها و مطالبات مردمی که فقط به ماسک و دستکش خلاصه میشود، تفاوت قائل شد و تولیدات اقلام بهداشتی را از یکدیگر تفکیک کرد.
بیدخام بیان داشت: هم اکنون علاوه بر سازمانهای مردم نهاد، دستگاههای دیگری نظیر فنی و حرفهای، آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی اعلام آمادگی کردهاند تا با در اختیار داشتن فضایی از ظرفیت خیران خودشان استفاده کنند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین خاطرنشان کرد: تمام مراکزی که به تولید ماسک اقدام میکنند باید قبل از هرگونه اقدامی مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته و سپس به توزیع و تولید انبوه مبادرت ورزند که برای این کار باید بازدید میدانی کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرد.
تاکنون، ۴۷۳ نفر در استان قزوین به ویروس کرونا مبتلا شده و ۵۰ نفر دیگر بر اثر این بیماری جان خودشان را از دست دادند.