مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مطالب منعکس شده در رسانه ها و فضای مجازی در خصوص وضعیت دهستان چوقور از توابع بخش طارم سفلی شهرستان قزوین با بزرگنمایی و کم لطفی برخی اصحاب رسانه همراه بود.

قدرت الله مهدیخانی گفت: راهداری استان در این دهستان از گذشته با مالک یک دستگاه لودر از اهالی منطقه برای برف روبی راه ها در زمستان قرارداد منعقد کرده بود که از روز سه شنبه هفته جاری همزمان با بارش برف اقدام به برف روبی محورها کرده بود اما با توجه به حجم بارش ها، نیروهای کمکی راهدار از پنجشنبه برای بازگشایی مسیرهای منطقه اعزام شدند.

این مسوول با بیان اینکه عملیات بازگشایی راه های روستایی واقع در کوهستان در شرایط کولاک زمان بر است،افزود: از روز گذشته سه دستگاه لودر در حال بازگشایی راه های روستایی این منطقه هستند و امیدواریم راه های روستایی مسدود شده در این منطقه امروز به طور کامل بازگشایی شوند.

مهدیخانی یادآور شد: از روز سه شنبه و به دنبال بارش سنگین برف و کولاک راه ۵۰۰ روستای استان مسدود شده بود که با تلاش شبانه روزی نیروهای راهداری طی کمتر از سه روز بیشتر از ۹۰ درصد آنها بازگشایی شده است.

وی در خصوص قطعی برق روستاهای این دهستان نیز گفت: روستاهای واقع در این منطقه که خدود ۱۰ تا ۱۲ روستا هستند در محدوده تونل بادی منجیل قرار دارند و به دلیل وزش بادهای سنگین و کولاک برق آنها قطع شده بود که بق تعدادی از روستاها وصل و برق ۲ تا ۳ روستای باقی مانده نیز تا روز جاری متصل خواهد شد.

این مسوول با بیان اینکه بر اساس یک اصل طبیعی و منطقی در  بازگشایی راه های مسدود شده اولویت ابتدا با راه های اصلی و پرتردد مانند آزادراه هاست، گفت: با این حال اینکه در برخی رسانه ها و فضای مجازی عنوان شده بود به دلیل اعزام ماشین آلات راهداری قزوین به گیلان، اقدامی برای بازگشایی راه های دهستان چوقور انجام نشده صحیح نیست چرا که ماشین آلاتی از این نقطه به شمال اعزام نشده بود.

وی اظهار داشت: تنها یک دستگاه ماشین آلات از طارم سفلی به گیلان اعزام شد که با تدابیر راهداری به دلیل بازگشایی راه های روستایی استان، یک دستگاه دیگر جایگزین آن شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین با بیان اینکه در فضای مجازی و برخی رسانه ها عنوان شده بود مردم روستاهای منطقه حتی نان برای خوردن ندارند که به نظر می رسد این موضوع اغراق بوده باشد چرا که مردم این منطقه کشاورز هستند و خود اقدام به پخت نان می کنند و بدون شک  ۲تا ۳ روز برف و مسدودی راه نمی تواند جیره غذایی آنها به پایان برساند.

مهدیخانی در خصوص کمک رسانی به بیماران احتمالی در روستاهای منطقه نیز در وضعیت انسداد راه ها نیز گفت: نیروهای امدادی هلال احمر و اورژانس مجهز به خودروهای کمک دار بوده و به محض دریافت گزارش از هر نقطه استان در هر شرایطی خود را به مکان مورد نظر می رسانند و اگر امدادرسانی از طریق زمینی به هر دلیل میسر نباشد، بالگرد امدادی استان آماده کمک رسانی خواهد بود.

مهدیخانی با بیان اینکه سرعت امدادرسانی و فعالیت های مرتبط با آن از جمله بازگشایی راه های مسدود شده ناشی از حوادث و شرایط نامساعد جوی در کشور و استان قزوین نسبت به بسیاری از کشورها بالاست،اظهار داشت: همه تیم های امدادی اعم از جمعیت هلال احمر، راهداری، اورژانس، پلیس راه و نیروهای مرتبط با دستگاه های خدمات رسان به همراه مدیریت بحران در حوزه ستادی برای خدمت رسانی به شهروندان به ویژه در شرایط خاص آمادگی کامل دارند و خود را خادم بی منت مردم می دانند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.