محمد قاسمی روز سه‌شنبه در حاشیه پنجمین نشست اجرای طرح آزمایشی درمان دادگاه مدار استان در گفت و گو با خبرنگار افزود: در این طرح پیش بینی شده که قاضی باید به صورت دائمی در مراکز مستقر شود، درحالی که به علت کمبود نیرو این امکان فراهم نیست.

وی اظهار داشت: تعداد مراجعه کنندگان این طرح، ۵۰ نفر در ماه است و باید هدف‌گذاری کنیم به جای استقرار دائم قاضی، موارد درمانی را از قضاوت محوری دور کنیم.

قاسمی تاکید کرد: طرح درمان دادگاه مدار یک اقدام درمانی است و حضور پزشک و مددکار باید بیشتر از قاضی در آن مورد اهتمام قرار گیرد و فرد بیمار را پس از بهبود یافتن به جامعه بازگرداند.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین در ادامه سخنرانی خود تاکید کرد: عمده مشکل این طرح عدم هماهنگی دستگاه‌های اجرایی است که باید همه سازمان‌های متولی در این رابطه همکاری کرده و به طور جدی وارد عمل شوند.

قاسمی با بیان اینکه مبارزه با اعتیاد یک موضوع ابر چالشی در جامعه است، گفت: لازم است که برای مقابله با این پدیده از همه اعتبارات لازم استفاده کرده و آسیب‌های اجتماعی بیشتری را تحت پوشش درمانی قرار داد، چون اعتیاد بستر همه آسیب‌های اجتماعی است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی به نقش سازمان فنی و حرفه‌ای در توانمندسازی معتادان بهبودیافته اشاره کرد و اظهار داشت: این سازمان می‌تواند مهارت‌های اشتغالزایی را هدفمند پیش برده و معتاد بهبود یافته را برای همیشه توانمند کند.

قاسمی در خصوص مراکز اقامتی و درمانی معتادان گفت: ما به اندازه کافی زندان داریم و نمی‌خواهیم ظرفیت زندان‌ها را با مراکز ماده ۱۶ کاهش کنیم، بلکه ماده ۱۶ یک مرکز درمانی است و باید درمان و حل این مشکل اجتماعی در دستور کار قرار گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین یادآور شد: دادگاه درمان مدار نه فقط در مرکز استان بلکه در دیگر شهرستان ها نیز باید اجرایی شود که این مهم باید توسط دستگاه‌های اجرایی پیگیری شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.