معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: شرکت کنندگان در این کارگاه با موضوعاتی از قبیل ارزشهای اخلاقی و اسلامی، کنترل هیجانات، مهارتهای خود مدیریتی، بازی و اسباب بازی کودکان و هوش چندگانه آشنا شدند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حیدری با اشاره به اهداف برگزاری این کارگاه، افزود: ارتقای دانش، نگرش و توان و مهارت مربیان به منظور تربیت صحیح و کارآمد نسل آینده ساز جامعه از جمله اهداف برگزاری این کارگاه بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین گفت: عادتها، طرز تفکر، عقاید و تمایلاتی که فرد در ایام کودکی کسب میکند، اساس موفقیت یا شکست در دورههای بعدی زندگی است و به همین دلیل آموزش در دوره کودکی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی افزود:کودک در این دوره آمادگی بسیاری برای اثر پذیری دارد و دریافتهای او بهصورت عمیق و جدی در ذهن و روانش باقی میماند.
حیدری گفت:چون کودکان بیشتر وقت مفید خود را در خانواده یا مهد کودک میگذرانند باید خانواده و مربیان این مهدها اطلاعات مفیدی را در ارتباط با مسایل روانی و شخصیتی کودکان داشته باشند که میتوان این هدف را با برگزاری دورههای آموزشی محقق ساخت.
استان قزوین حدود ۱۳۰ مهد کودک دارد.