مریم کاکاوند میرزایی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح در قالب نیروگاه‌های خورشیدی خانگی به ظرفیت پنج کیلووات در محل اسکان افراد محروم احداث می‌شود. اظهار داشت: مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و همچنین بانوان بد سرپرست و بی‌سرپرست از افراد تحت پوشش طرح جهاد روشنایی به شمار می‌روند.

رییس انجمن انرژی و بهینه‌سازی استان قزوین گفت: پیش از احداث این نیروگاه‌ها در حیاط یا پشت‌بام این منازل، مهندسین بسیجی امکان‌سنجی می‌کنند که در زمان نصب و راه‌اندازی این نیروگاه‌ها مشکلی به وجود نیاد.

وی با اشاره به اینکه طرح جهاد روشنایی به‌ عنوان یک طرح اساسی در سازمان بسیج مهندسان مطرح‌ و اجرایی می شود، خاطرنشان کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۶۰ نفر از مهندسین بسیجی را به‌صورت تخصصی از مرحله امکان‌سنجی تا احداث این نیروگاه‌ها آموزش داده‌ایم.

رییس انجمن انرژی و بهینه‌سازی استان قزوین اظهار داشت: رفع محرومیت در مناطق محروم، ایجاد اشتغال پایدار ۲۰ ساله برای محرومان، کمک به تولید برق در کشور و کمک به محیط‌زیست پایدار از مهم‌ترین اهداف طرح جهاد روشنایی است.

مسؤول طرح جهاد روشنایی سازمان بسیج مهندسین استان قزوین تصریح کرد: خریدار برق این نیروگاه ها وزارت نیرو است که در قالب یک قرارداد ۲۰ ساله تضمین می‌کند پول خرید برق را به‌حساب افراد واریز نماید.

کاکاوند میرزایی با اشاره به اینکه رقم درآمد ماهانه این افراد از فروش برق بین ۸ تا ۱۰ میلیون ریال متغیر است، گفت: در ابتدا اقساط وام برداشت می‌شود درحالی‌ که پس از اتمام این قسط‌ها تمامی درآمد حاصل از فروش برق برای خود افراد خواهد بود.

وی اظهار داشت: این رقم ۱۰ میلیون ریالی برای سال نخست قرارداد است زیرا در طول سال‌های متمادی رقم تورم موجود در جامعه نیز به این درآمد اضافه می‌شود و ممکن است پس از ۵ سال درآمد ماهانه این افراد به ۲۵ میلیون ریال نیز برسد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.