گالری هایی که در آخر هفته می توانید سری به آن ها بزنید
گالریهای مختلفی در طول این هفته برپا میشود که در اینجا به معرفی اجمالی این گالریها میپردازیم.
به گزارش جی پلاس، هنر یکی از مواهب خداوندی است که سبب آرامش روح انسان میشود. برای همین پیشنهاد گالریگردی را در طول هفته برای شما داریم.
گالریهای مختلفی در طول هفته برپا میشوند و ما به معرفی اجمالی برخی از آنها میپردازیم.
گالری ابد:
راحله فیلسوفی آثار خود را در این گالری از 14 تا 21 مهر ماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری ابد مراجعه کنند. این چیدمان یادبودی برای گفتوگوی مذهبی و بینافرهنگی است که توسط انجمن صفاخانه اصفهان در سال 1902 در ایران ارائه شده بود. در این چیدمان از ویدیو و فضاهایی در جعبههای چوبی با ابعاد و اشکال مختلف، برای یکی کردن تجربه دیداری مخاطبان در دو محل برگزاری کاملاً متفاوت استفاده شده است؛ گالری ابد در ایران و مرکز فرهنگی- هنری هالیوود در فلوریدای آمریکا. ترتیب این چیدمان مخاطب را به کنکاش ایده تخیل و واقعیت در سه وجه مختلف فرامیخواند. این چیدمان سردرگمیهایی را که ممکن است تحت این شرایط افزایش یابند، پیش روی ما قرار میدهد. چشماندازی از موجودیت انسان که در آن هویت، مفهوم خود و سوءتفاهم دیگری، همه و همه بخشی از تجربه روزانه یک فرد است. هر جعبه محدودهای از کنترل و تسلیم شدن است که با آنچه مخاطب در ابتدا میبیند و آنچه که میتواند از طریق ویدیو در درون خود کشف کند در تضاد است.
گالری آریانا:
نازنین قزلباش آثار خود را در این گالری از 14 تا 25 مهر ماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری آریانا مراجعه کنند.
گالری شکوه:
مریم حیدرزاده آثار خود را در این گالری از 14 تا 19 مهرماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری شکوه مراجعه کنند.
گالری 26:
رها شرفی عالی آثار خود را در این گالری از 14 تا 25 مهر ماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری 26 مراجعه کنند. این مجموعه، نه به فانی بودن و به جهان روحانی پیوستن بلکه به درد به جا مانده از مهاجرت، فقر، بیماری، کینه و سکوت به جا مانده از سالهای جنگ بر چهره آدمی حکایت دارد.
نگارخانه آوا:
وحید امین آثار خود را در این گالری از 14 تا 19 مهر ماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به نگارخانه آوا مراجعه کنند.
نگارخانه والی:
حمید حمیدی آثار خود را در این گالری از 14 تا 25 مهرماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به نگارخانه والی مراجعه کنند.
نگارخانه کبیری:
محمدعلی کیهانی، آثار خود را در این گالری از 14 تا 19 مهرماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به نگارخانه کبیری مراجعه کنند.
نگارخانه هور:
ابراهیم فرجی آثار خود را در این گالری از 14 تا 28 مهرماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به نگارخانه هور مراجعه کنند. نقاشیهای فرجی سرگذشت یک نسل از هنرمندان را با خود دارند، آنها که در اواخر دهه ۴۰ه.ش وارد هنر ایران میشوند، شکوفایی نهادها و فستیوالهای ده ۵۰ ه.ش را تجربه میکنند و سالهای خاموش اما پرحرارت دهه ۶۰ را با داوری در مورد دیدگاههای مختلف گذراندند. همان طور که فاصله مابین دیدگاهها در این سالها به یکباره اندک و ناگهان بسیار میشود، سرعت ورود جهانهای متعدد با دیدگاههای متنوع نیز برای هنر و نقاشی کمتر میشود، مرجعیت هنری نهادها از میان رفته است و نقاشی با هنرمندش تنها مانده است، خرسندی یا ناخرسندی تنها مرجعی است که هنرمند نقاش ایرانی در دهه۶۰ به آن رجوع میکند، پیروز نهایی هیجانات هنرمند، حافظهاش و البته تخیلی است که آینده را میآفریند. در این میان است که ازدحامی حاصل چند سبک به وجود میآید و هر زمان تابلویی را به گوشهای از جریان نقاشی معاصر متصل میسازد.
گالری فردا
پگاه محمدی اآار خود را در این گالری از 14 تا 20 مهرماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری فردا مراجعه کنند.
گالری ویستا
اصغر محمدی آثار خود را در این گالری از 1 تا 24 مهرماه سال جاری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری ویستا مراجعه کنند.
نگارخانه آرته:
هنرمندانی مانند الهه طرفه، بهناز بیکزاده، غزل سلیمانی، فاطمه جوانمردی وزیری، مژده رمضانی، مهسا روزبهانی، میلاد بهروزی، نازنین قربانی، اردلان افشار، امیرمحمد گشائی، بهار باقری، جواد صارمی، شیدا آقامیری، محمد حسن جمادی و مرتضی غلامیان آثار خود را در این گالری از 14 تا 23 مهرماه سال جاری عرضه میکنند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به نگارخانه آرته مراجعه کنند.
گالری ساربان:
زروان روح بخشان اثار علی صادقی را گردآوری کرده است و از 14 تا 24 مهرماه سال جاری در این گالری عرضه میکند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید به گالری ساربان مراجعه کنند. این مجموعه را «فاجعه» نظام بخشیده است؛ یا شاید از نظام خالی کرده است. این کارها حاصل تلنبارِ مکرر خاطرات در ذهن است؛ نوعی بیرونزدگیِ آمیخته با تأمل، همراه با رنج مضاعف دوباره اندیشیدن؛ آن هم به قصد گسترانیدنشان بر سطح بوم. مجموعه «از پیش از این» تلاشی است در راستای تبدیل یک وضعیت به وضعیت دیگر: پیوند و درهمآمیختگی هیستری خاطراتِ زیستهشده و جهان بیرونی که همواره در تجربیاتی فردی، در پرتو توجه و حساسیتهای خاص آدمی، به شکل محتوایی دیگر درمیآید.
دیدگاه تان را بنویسید