فرهاد کاظمی: تولید آثار نمایشی باکیفیت، به سیاست‌های صداوسیما بازمی‌گردد/همیشه تلاش کردم ریسک‌ پذیر باشم

هادی کاظمی می‌گوید «برای متفاوت کردن نقش‌هایی که قرار است ایفا کنیم، همیشه این ریسک وجود دارد که مخاطب آن را دوست نداشته باشد، ولی همیشه تلاش کرده‌ام که این ریسک‌ها را بپذیرم.»

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، این بازیگر درباره‌ نقش‌هایی که تا کنون در سریال‌های گوناگون ایفا کرده است، گفت: به طور کلی رویکردم برای حضور در یک پروژه‌ این است که بتوانم برای نقشی که قرار است ایفا کنم، ویژگی‌های متفاوتی را طراحی و اجرا کنم. بارها پیش آمده که کاراکتری که قرار بود آن را بازی کنم، چندان پردازش‌شده نبود، ولی به همراه نویسنده و کارگردان آن پروژه ویژگی‌های جدیدی برایش تعریف کردیم تا به قول معروف جان بگیرد.

بازیگر سریال‌های «شب‌های برره» و «علی‌البدل» ادامه داد: به طور کلی برای بازیگران متفاوت کردن نقش‌هایی که قرار است ایفا کنند با ریسک‌هایی همراه است؛ ریسک همیشه وجود دارد. ترس از اینکه ممکن است مخاطب این تفاوت‌ها را نپذیرد و از آنها استقبال نکند. اما به نظرم در نهایت باید همه جوانب را در نظر گرفت و ریسک‌ها را پذیرفت. به نوبه خودم همیشه تلاش کرده‌ام که این ریسک‌ها را بپذیرم.

 

 

بازیگر سریال‌ «قهوه تلخ» همچنین در بخش دیگری از سخنانش درباره‌ی سطح کیفی آثار نمایشی تلویزیون در سال‌های اخیر اظهار کرد: بعضاً شنیده‌ام که درصد کمی از مردم ایران تلویزیون نگاه می‌کنند و چه بسا ممکن است که در سال‌های آینده این درصد باز هم کاهش پیدا کند. تولید آثار نمایشی باکیفیت، به سیاست‌های صداوسیما بازمی‌گردد؛ اینکه چه فیلمنامه‌هایی را تصویب و چه بودجه‌هایی را برای پروژه‌ها تعریف می‌کند. چراکه واقعا بودجه‌هایی که در اختیار پروژه‌ها قرار می‌گیرد مناسب نیستند و به همین خاطر هم اغلب کارگردان‌ها و نویسندگان به سمت کارهای آپارتمانی و تکراری، با کاراکترهای کمتر می‌روند.

او گفت: در این سال‌های اخیر پیشنهادهای زیادی برای حضور در سریال‌های تلویزیونی داشتم، اما آنقدر سطح کیفی آنها پایین بود که دیگر تصمیم گرفتم برای مدتی در تلویزیون کار نکنم. به طور کلی تلاش می‌کنم که انتخاب کنم، چون اگر اول خودم راضی باشم، می‌توانم مخاطب را هم راضی نگه دارم.

 

دیدگاه تان را بنویسید