یدالله رحمانی، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع 767 طرح مذکور، 718 طرح با بیش از یک هزار و 100 میلیارد ریال اعتبار و اشتغالزایی یک هزار و 950 نفر مربوط به اشتغال روستایی و عشایری است که قرارداد پرداخت تسهیلات به 372 مورد آن با بیش از 470 میلیارد ریال منعقد شده است.
وی ادامه داد: همچنین 49 طرح نیز با بیش از 550 میلیارد ریال اعتبار و 544 نفر اشتغالزایی مربوط به اشتغال فراگیر است که از این تعداد نیز قرارداد 34 طرح با حدود 410 میلیارد ریال با بانک ها منعقد شده است.
رحمانی اظهار کرد: به منظور اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید، سال گذشته 2 بسته تسهیلاتی ایجاد اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و شهرستان های با کمتر از 10 هزار نفر جمعیت ابلاغ که در این زمینه اقدامات خوبی نیز در استان انجام شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس افزود: در این زمینه اعتباری بالغ بر 10 هزار و 320 میلیارد ریال در حوزه اشتغال فراگیر و حدود سه هزار و 600 میلیار ریال در حوزه اشتغال روستایی و عشایری برای استان فارس در نظر گرفته و ابلاغ شد.
وی ادامه داد: فرایند ابلاغ و بررسی طرح های پیشنهادی متقاضیان از ماه های پایانی سال 96 آغاز شد و تا پایان خردادماه امسال، بیش از 15 هزار متقاضی دریافت تسهیلات در سامانه کارا ثبت نام کردند.
او اظهار کرد: در این زمینه سه هزار و 392 طرح ثبت نامی با 20 هزار و 180 میلیارد ریال اعتبار و اشتغالزایی 21 هزار و 786 نفر به تایید کمیته فنی استان رسیده است.
رحمانی گفت: از مجموع طرح هایی که به تایید کمیته فنی رسیده، تاکنون سه هزار و 376 طرح به بانک های عامل معرفی شده اند که میزان تسهیلات مورد درخواست آنها نیز حدود 16 هزار و 570 میلیارد ریال و اشتغال پیش بینی شده برای آنها نیز بیش از 21 هزار نفر می باشد.
وی اضافه کرد: متوسط سرانه اشتغال واحدهای معرفی شده به بانک ها در طرح اشتغال فراگیر 780 میلیون ریال و در طرح اشتغال روستایی و عشایری 790 میلیون ریال است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس افزود: با پیگیری ها و هماهنگی های انجام شده با بانک ها، روند بررسی و عقد قرارداد با متقاضیان معرفی شده به بانک ها در کوتاه ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
رحمانی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده مقرر گردید که با متقاضیانی که نسبت به مراجعه به بانک و تکمیل پرونده تسهیلاتی مربوطه اقدام کرده اند به سرعت قرارداد منعقد شده و تسهیلات درخواستی آنها پرداخت شود.
وی بیان کرد: بیشترین فراوانی طرح های اشتغال روستایی در حوزه صنایع دستی، گلیم، گبه و فرش، تولیدات محصولات گلخانه ای، پرورش دام سبک و سنگین، تولید و فرآوری گیاهان دارویی، گردشگری، تولید پسته و انجیر و فرآوری آن، تولید محصولات نفتی و پلاستیکی بوده است.
رحمانی افزود: در حوزه اشتغال فراگیر نیز طرح هایی از جمله خدمات، بسته بندی انواع محصولات تولید پوشاک، تولید محصولات نفتی و پلاستیکی، سردخانه و نگهداری محصولات، صنایع تبدیلی، گردشگری، معدن و فرآوری محصولات آن و مجتمع های خدماتی و رفاهی بین راهی بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده اند.
6122 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.