به گزارش ایرنا حیدراسکندرپور سه شنبه در آیین اختتامیه شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام افزود: در این برهه زمانی که جهان اسلام بیش از هر زمان دیگر نیازمند همگرایی و همبستگی است برگزاری اینگونه رویدادها می تواند الهام بخش برای آغاز حرکتی نو و پرشتاب در مسیر دستیابی به صلح پایدار در جهان اسلام خواهد بود.
وی ادامه داد: تاریخ پر افتخار و تمدن کهن این دیار باستانی، در کنار داشته‌های فرهنگی اصیل و ریشه‌دار و ترکیب موزون آفرینش‌هایی از جنس اندیشه، موسیقی ،بزرگ‌مردانی را فراروی جهانیان نهاده که صلح‌طلبی و اعتدال، پیشه همیشگی آن‌ها بوده است.
شهردار شیراز با اشاره به اینکه از میزبانی شهر بیت المقدس برای پایتختی جوانان جهان اسلام در سال 2018 حمایت می کنیم، بیان کرد : این حرکت مدبرانه و ارزشمند در شرایطی که استکبار جهانی با سوگیری‌های نابخردانه احساسات جوانان را جریحه‌دار کرده است بسیار تاثیر گذار است.
اسکندرپور ابراز امیدواری کرد تهدیدهای استکبار در سایه تدبیر و دوراندیشی امت مسلمان به فرصتی بی‌نظیر برای رساندن فریاد مردم فلسطین به گوش جهانیان تبدیل شود.
پانزدهم مهرماه سال 95 در نشست نهایی سومین اجلاس وزرای کشورهای جهان اسلام که درشهر استانبول ترکیه برگزار شد، شهر شیراز به مدت یک سال به عنوان پایتخت جدید جوانان جهان اسلام در سال 2017 معرفی شد.
پرچم پایتختی جوانان جهان اسلام، شانزدهم بهمن ماه سال 95 درآیین ویژه ای در مقابل آرامگاه حافظ در شیراز برافراشته شد.
شهر بیت المقدس در سال 2018 پایتخت جوانان جهان اسلام است.
خبرنگار: حمیدرضا خلیقی ** انتشاردهنده: غلامرضا مالک زاده
7368 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.