به گزارش ایرنا، احمد محمدی فر شامگاه سه شنبه در دیدار با رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران و سفرا ونمایندگان سفارتخانه های اهداکننده کمک به پناهندگان خارجی در شیراز افزود: تا 2 سال قبل، حدود 360 هزار دانش آموز مهاجر در ایران در حال تحصیل بودند که پس از فرمان رهبر معظم انقلاب 75 هزار دانش آموز اتباع خارجی که به صورت غیرقانونی در کشور ما حضور دارند نیز در مدارس ایران مشغول به تحصیل شدند.
وی اظهارکرد: بنا بر مصوبه هیات وزیران، تحصیل این افراد رایگان شد و هم اینک همانند دانش آموزان ایرانی در حال تحصیل هستند.
مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور گفت: این خدمات در حالی صورت گرفته است که ایران کمترین کمک های بین المللی را در ارتباط با مهاجران دریافت کرده است.
وی ادامه داد: برای بیش از 400 هزار دانش آموز مهاجر حدود 10 هزار کلاس درس نیاز بوده که ایران با دریافت کمترین حمایت این اقدام را انجام داده است.
محمدی فر بیان کرد: استان فارس پس از تهران بیشترین دانش آموز مهاجر را جذب کرده است و هم اینک افزون بر 12 هزار دانش آموز در 300 کلاس درس در مدارس این استان در مقاطع تحصیلی مختلف در حال تحصیل هستند و به بهترین شکل به مهاجران خدمات ارائه می شود.
مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور در ادامه گفت: فارس سومین استان کشور از نظر تعداد جمعیت مهاجرین قانونی و دومین استان ایران از نظر شمار مهاجران غیرقانونی است.
مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور بیان کرد: ایران بیش از چهار دهه میزبان پناهندگان و مهاجرینی است که از جنگ ناآرامی و تروریست به این کشور پناه آورده اند و متاسفانه هنوز افق روشنی برای درد این مردم دیده نمی شود.
وی ادامه داد: سیاست ایران برگرفته از ارزشهای اسلامی ایرانی است و به این جهت به جمعیت پناهنده نگاهی توام با حمایت و انسانیت دارد ، در تمام این دوران کمیساریای پناهندگان سازمان ملل در کنار کشور ما حضور داشته و زبان گویای ایران در مجامع جهانی بوده است.
محمدی فر یادآوری کرد: در طول سالیان گذشته و با وجود مشکلاتی مانند جنگ و تحریم، ایران همواره از مهاجران خارجی حمایت کرده است.
وی گفت: در پرتوی این حمایت ها، امروز سطح سواد مهاجران خارجی در ایران از کمتر از 10 درصد در سال های آغازین حضورشان در کشورمان به 63 تا 65 درصد در مقطع کنونی ارتقا یافته است و حدود 35 هزار نفر از مهاجران خارجی تحصیلات دانشگاهی دارند و یا از دانشگاه های ایرانی فارغ التحصیل شده اند.
نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امورپناهندگان در ایران نیز در این نشست که با حضور استاندار فارس برگزار شد، گفت: ایرانی ها برای اتباع خارجی و بویژه اتباع افغان میزبانانی شایسته و حمایت های دولت جمهوری اسلامی قابل تقدیر است.
سیوانکا داناپالا افزود: دولت ایران و کمیساریا تمام تلاش خود را برای میزبانی شایسته ازاتباع خارجی مقیم این کشور انجام می دهند که بخشی از این تلاش ها در قالب آموزش، بهداشت و خود اشتغالی برای افراد دارای مدرک تحصیلی است.
در این نشست سفیران کشورهای افغانستان، دانمارک، یونان، ژاپن، مکزیک، نروژ ،سنگال، اسلواکی و تایلند در ایران و همچنین معاون سفرای کشورهای برزیل، فنلاند، هلند، اسپانیا و سوئیس در تهران و نمایندگانی از کشورهای آلمان، مجارستان ، کره جنوبی، هلند، اروگوئه، استرالیا، انگلیس و اندونزی حضور داشتند.
9873 / 2027
خبرنگار:محمدامین افشارپور ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.