به گزارش خبرنگار مهر، مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست خبری این طرح چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: دیابت بیماری خاموش است و این اتوبوس با همکاری بخش خصوصی در تلاش است تا نسبت به شناسایی و کنترل این بیماری خاموش اقدام کند.
وی اضافه کرد: این اتوبوس بیش از یک سال است که فعالیت در راستای ایجاد آن انجام شده است و قرار بود که اتوبوسهای بیشتری نیز در این حوزه فعال شوند که در فاز نخست قرار است این اتوبوس به مدت ۲ سال خدمات پیشگیرانه و درمانی خود را در نقاط مختلف شهری به مردم ارائه دهد.
لطفی در خصوص هزینههای تجهیز این اتوبوس نیز عنوان کرد: در راستای تأمین و تجهیز این اتوبوس بیش از ۱۲۰ میلیون تومان تاکنون هزینه صورت گرفته است البته شهرداری شیراز مکلف شده از هزینههای سرویس دورهای اتوبوس چاقی و دیابت را بر عهده میگیرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز معتقد است که پیشگیری کنترل و درمان میتواند راهکار مؤثری در جهت کنترل این بیماری خاموش باشد.
لطفی در خصوص جمعیت بیمار دیابتی در استان فارس نیز گفت: نزدیک به دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت بزرگسال در استان فارس در حال زندگی کردن هستند که پیش بینی شده نزدیک به ٢٢۵ هزار نفر دارای دیابت باشند.
او افزود: تاکنون در استان فارس ۱۵۹ هزار نفر دارای بیماری دیابت شناسایی شدند که از این میزان ۵۸ درصد خدمات درمانی خود را دریافت کردید و ۷۲ درصد نیز توسط مراقبان درمانی خدمات درمانی و بهبود یافتگی خود را به دست آوردند.