در شانزدهمین نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راه اندازی پنج رشته درخواست شده از سوی دانشکده های علوم پزشکی شیراز و کلان منطقه پنج و همچنین یک گروه آموزشی درون دانشگاهی در شیراز، به تصویب رسید.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز پنجشنبه در این نشست بر اهمیت نقش شورا و ضرورت راه اندازی رشته‌هایی که موجب ارتقای دانشگاه شود تاکید کرد و رشته های درخواست شده از سوی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه های کلان منطقه پنج را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

دکتر علی بهادر با تاکید بر تلاش مسوولان دانشگاه برای ارتقای سطح علمی با توجه به ظرفیت های موجود، افزود: مسوولان دانشگاه باید با توجه به آینده نگری و نیاز جامعه، در راستای سلامت مردم تلاش کنند.

 راه اندازی گروه آموزشی درون دانشگاهی رشته «علوم بیومدیکال مقایسه ای» برای نخستین بار در کشور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در نشست این شورا  با بیان اینکه رشته «علوم بیومدیکال مقایسه ای» در کشورهای اطراف ما و خاورمیانه وجود ندارد و تنها در دانشگاه های معتبر جهان و در اروپا و آمریکا تدریس می شود، گفت: برای نخستین بار در سطح کشور، راه اندازی گروه آموزشی درون دانشگاهی «علوم بیومدیکال مقایسه ای» از سوی دانشکده علوم و فناوری‌های نوین درخواست شد که به تصویب شورای دانشگاه رسید.

دکتر مصباح شمس در این نشست درباره راه های تقویت آموزش و پژوهش و همچنین بررسی چالش هایی پیرامون موضوعات مطرح شده، توضیحاتی ارائه داد.

وی از موافقت با راه اندازی ۵ رشته درخواست شده از سوی دانشکده های علوم پزشکی شیراز و کلان منطقه ۵ از سوی شورای دانشگاه خبر داد و افزود: بررسی و تصمیم گیری در مورد راه اندازی مقاطع مختلف رشته‌های درخواست شده از سوی دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه های کلان منطقه پنج، توسط شورای دانشگاه انجام شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد : از رشته های ارجاع شده به شورای دانشگاه، رشته «کنترل دارو و فرآورده های آرایشی بهداشتی» در مقطع دکتری تخصصی (.PH.D) درخواست شده از سوی دانشکده داروسازی بود که با بیشترین رای به تصویب رسید.

دکتر شمس اضافه کرد: از دیگر مصوبات  این نشست، رشته «گفتار درمانی» مقطع کارشناسی ارشد، درخواست شده از سوی دانشکده علوم توانبخشی، رشته «بهداشت محیط »مقطع کارشناسی ناپیوسته و پیوسته، درخواست شده از سوی مرکز آموزش عالی ممسنی و رشته «کتابداری مجازی» مقطع کارشناسی ارشد، درخواست شده از سوی دانشکده مجازی بود.

او ادامه داد: «سالمند شناسی» در مقطع دکتری تخصصی (.PH.D)، درخواست شده از سوی دانشکده بهداشت از دیگر رشته های ارجاع شده به شورای دانشگاه بود که با بیشترین رای برای راه اندازی آن ها، موافقت شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز: رشته «علوم بیومدیکال مقایسه ای» در کشورهای اطراف ما و خاورمیانه وجود ندارد و تنها در دانشگاه های معتبر جهان و در اروپا و آمریکا تدریس می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین درباره رشته علوم بیومدیکال مقایسه ای اضافه کرد : پژوهشگران علوم پایه و بالینی که جهت مطالعات خود از مدل‌های درون تنی استفاده می‌کنند، به متخصصینی نیازمندند که به طور مقایسه‌ای قادر به ارزیابی و تفسیر نتایج حاصله و تعمیم آنها به انسان باشند. فارغ التحصیلان رشته علوم بیومدیکال مقایسه‌ای Comparative Biomedical Sciences)) عهده دار طراحی و انجام تحقیقات تجربی پزشکی بر مبنای مدل‌های زنده آزمایشگاهی هستند.

دکتر شمس افزود: تسهیل تجاری سازی داروهای گیاهی، شیمیایی، و محصولات بیولوژیک، توسعه روش‌های نوین جراحی، مطالعه بیماری‌های نوپدید و بازپدید در انسان، تولید حیوانات ترانسژنیک و کایمرها (مدل‌های انسان- حیوان) از رسالت های دانش آموختگان این رشته محسوب می شود.

به گفته وی مراکز تحقیقاتی و گروه‌های آموزشی در تمامی وزارتخانه های ذیربط، شرکت‌های دانش بنیان، کارخانه‌های داروسازی، موسسات واکسن سازی، بخش های تحقیقاتی مرتبط با تهدیدات زیست-پزشکی در حوزه پدافند غیر عامل و مراکزی که به امر پژوهش و آموزش در حوزه پزشکی مقایسه‌ای و تجربی اشتغال دارند، نیازمند دانش آموختگان این رشته خواهند بود.

۶۱۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.