معاون امور جوانان ورزش وجوانان فارس با بیان اینکه متوسط سن ازدواج شاغلان نسبت به متوسط سن ازدواج در غیرشاغل بالاتر است، گفت: اشتغال و وضعیت اقتصادی به تنهایی عامل افزایش سن ازدواج محسوب نمیشود، اگرچه توان مالی یک آیتم مهم در ازدواج است.
علی رضایی در گفتوگو با ایسنا منطقه فارس، بیان کرد: فارس تا دو سال گذشته جزو استانهای اول کشور در آمار بالای طلاق بود اما در حال حاضر در رتبه 14 و 15 کشوری قرار داد .
وی با یادآوری اینکه با کاهش روند افزیشی طلاق مواجه هستیم نه کاهش طلاق، دلیل این کاهش را اجرای طرحهایی توسط دستگاههای مختلف نظیر ورزش و جوانان عنوان و اضافه کرد: سال گذشته 522 کارگاه آموزشی با همکاری دیگر دستگاههای متولی و یک طرح مشترک با دادگستری استان برگزار شد.
رضایی ادامه داد: در طرح مشترک اجرا شده با همکاری دادگستری، ارائه مشاوره به خانوادهها ی متقاضی طلاق توسط کارشناس معتمد در دستور کار قرار گرفت و از طرفی توانمندسازی و آگاهی بخشی به زوجها در قالب کارگاههای آموزشی توسط اداره کل ورزش و جوانان دنبال شد.
معاون امور جوانان استان فارس، با استناد به آمار، خشونت و اعتیاد را عامل تاثیرگذار در بسیاری از طلاق ها عنوان و با تاکید بر اینکه افزایش سن افزایش یک مشکل فرهنگی است، گفت: نمیتوان اشتغال یا وضعیت اقتصادی را عامل اصلی در ازدواج یا طلاق دانست، براساس آمار در طبقه متوسط رو به بالای جامعه و متمولین شاهد افزایش سن ازدواج نسبت به دیگر گروههای اجتماعی هستیم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا افراد فاقد مشکل مالی دیرتر ازدواج میکنند و چرا طلاق در این گروه افزایش دارد؟ گفت: متاسفانه در بعضی گروههای اجتماع ازدواج در سن بالا به یک ارزش تبدیل شده و در بعضی مصادیق، جای ارزش و ضد ارزش با هم عوض شده است.
معاون امور جوانان ورزش و جوانان فارس با بیان اینکه شاهد تغییر نگاه به ازدواج خصوصا در نسل جوان هستیم، گفت: زمانی اغلب افراد خصوصا دختران در سنین جوانی بین بیست تا بیست و پنج سالگی، ازدواج میکردند و این موضوع را هم ارزش محسوب میکردند اما امروز نگاه به کسی که در این سن متاهل میشود، نگاهی متفاوت است.
رضایی همچنین با اشاره به اینکه سال گذشته 33 هزار و 822 مورد ازدواج در فارس ثبت شده است، میانگین سنی ازدواج پسران را در فارس 31 سال و در شیراز 32 سال اعلام و اضافه کرد: میانگین سن ازدواج دختران در استان فارس سال گذشته 25 و در شیراز 27 سال بوده و نسبت ازدواج به طلاق ثبت شده در فارس 3.5 بوده است.
معاون امور جوانان استان فارس همچنین یادآور شد: با پیگیری های وزارت ورزش و جوانان در کشور و اداره کل مربوطه در فارس، سال گذشته 96 درصد از مقاضیانی که در سامانه دریافت تسهیلات ازدواج ثبت نام کرده بودند، تسهیلات دریافت کردند؛ در این زمینه فارس رتبه اول کشور را کسب کرده است.
انتهای پیام