به گزارش ایرنا، جمال رازقی، عصر یکشنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی فارس در شیراز افزود: اضافه درآمد حاصل از این کار می تواند در جهت کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه هزینه شود.
وی ادامه داد: طبق آخرین آمار بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات، برنج، گوشت مرغ، گوشت قرمز، قند و شکر، چای و روغن نباتی در پاییز امسال نسبت به پاییز سال 96 به ترتیب 66.4 درصد، ٢٤ درصد، ٦٤ درصد، 51 درصد، 39.2 درصد، ٢٣ درصد و 43.9 درصد رشد داشته است در حالی که به تمام این اقلام ارز چهار هزار و 200 تومانی تخصیص یافته است.
او اظهار داشت: حال سوال اینجاست که پس ارز چهار هزار و 200 تومانی که برای تامین کالاهای اساسی اختصاص یافته در کجا هزینه شده که شاهد رشد اینچنینی کالاهای اساسی بوده ایم؟
رازقی اضافه کرد: این آمارها نشان می دهد که ارز چهار هزار و 200 تومانی نه تنها کمکی به اقشار آسیب پذیر جامعه و بخش تولید کشور نکرده بلکه برای افرادی خاص رانت ایجاد کرده است.
وی گفت: در شرایط تحریم که بر تولید کننده و صادرکننده ما از خارج فشار وارد است، در داخل نیز به جای اینکه شاهد کاهش فشارها و رفع موانع باشیم، بیشتر شاهد تشدید فشارها و تنگ تر کردن حلقه فعالیت بخش خصوصی هستیم.
6122/ 2027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.