دکتر علی بهادر چهارشنبه در همایش بین المللی مغز و اعصاب در شیراز اظهار داشت:آنچه مسلم است این است که حتی متخصصان و دانشمندان علوم مغز و اعصاب نیز هنوز به همه دانسته های علمی در باره مغز دست نیافته اند اما این موضوع دور از ذهن نیست که روزی بتوانند افکاری که از مغز می گذرد را بخوانند و همین ایده موجب شده که برای خواندن افکار اعضای داعش چنین تصوری شکل گیرد.
وی بیان کرد: استفاده از هوش مصنوعی و ایجاد ارتباط بین رایانه و مغز که اکنون در جهان به صورت ایده پردازی فراگیر شده روزی به واقعیت خواهد پیوست.
بهادر گفت: تحقیقات علمی و پژوهش ها در آینده ای نه چندان دور فکر آدمی را خواهد خواند ، هوش مصنوعی برای آدمان تصمیم خواهد گرفت، فکر و عقل قابل سنجش خواهد شد و دامنه علوم اعصاب فراگیر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دانشجویان پزشکی توصیه کرد از رشته های تخصصی مغز و اعصاب بیشتر استقبال کنند زیرا دامنه علم دراین حوزه در آینده گسترده تر خواهد بود و دانشجویان می توانند دراین عرصه تحقیقات علمی دامنه دار انجام دهند.
بهادر همچنین گفت : روزگاری پیوند کبد امری دور از ذهن و دور از دسترس بود در حالی که محقق شد و اکنون به موضوعی عادی بدل شده است بنابر این دور از انتظار نیست که پیوند مغز هم زمانی انجام شود، ما نباید از قافله علم اندوزی و تولید علم که با سرعت در حال حرکت است عقب بمانیم.

** تحریک الکتریکی کارکرد مغز را بهبود می بخشد
دکتر سینا صالحی دبیر علمی این همایش و متخصص مغز و اعصاب نیز در حاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: بخش عمده همایش به تحریک الکتریکی عصبی و مغزی ارتباط دارد و مقالاتی دراین زمینه ارائه خواهد شد ،تحریک ها عملکرد مغز را بهبود خواهند بخشید و می توانند برخی از اختلالات مغزی را کنترل کنند.
وی اضافه کرد: متخصصان دراین همایش به تاثیر تحریک مغز بر روی یاد گیری نیز می پردازند ، تحریک الکتریکی مغز ممکن است توانایی‌های ذهنی برای به حافظه سپردن را بهبود بخشد زیرا اثرات ایجاد شده دراین زمینه درازمدت خواهد بود.
صالحی افزود: درک نقطه نظرات دیگران، بهبود توجه، تمرکز و دقت ، قدرتمندی حافظه، انعطاف روانی و قابلیت کنار آمدن با شرایط جدید، خلاقیت و تقویت مهارت‌های شنوایی و بینایی از دیگر مواردی است که با تقویت کارکرد مغز مرتبط است و در این همایش به آن پرداخته می شود.
در این همایش که به مدت سه روز در شیراز برگزار می شود 60 مقاله برتر از 200 مقاله به صورت سخنرانی علمی و پوستر ارائه می شود و متخصصان پیرامون نوروتکنولوژی (فناوری عصب) و نقشه برداری مغز، نقشه شناختی مغز، علوم اعصاب محاسباتی، الکتروفیزیولوژی، پروتزهای سیستم عصبی، توانبخشی عصبی شناختی با استفاده از دستگاه های نوروتکنولوژی، کانکتومیکس مغز و روانشناختی مغز مقالات خود را ارائه می کنند.
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.