مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از اتمام همه پروژههای ناتمامی که از ادوار گذشته در فرودگاهها باقی ماندهاند، در آینده نزدیک، خبر داد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، رحمتالله مهآبادی در مراسم افتتاح ترمینال 2 فرودگاه لارستان که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و استاندار فارس برگزار شد، اظهار داشت: امروز پروژهای افتتاح میشود و در خدمت مردم این منطقه و گردشگران داخلی و بینالمللی قرار میگیرد که ماقبل آخرین پروژه از مجموعه پروژههای نیمهتمام کشور در بخش فرودگاهی است.
وی افزود: شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در چند ماه آینده زنگ پایان کامل همه پروژههای فرودگاهی نیمه تمام کشور را در همین استان به صدا در خواهد آورد و پرونده پروژههای منتظر فرودگاهی که قدمت برخی آنها به حدود دو دهه قبل باز میگردد را برای همیشه به خاطرهها میسپارد.
مهآبادی با بیان اینکه صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی کشور در چند سال گذشته به علت کمتوجهیها و فشار تحریمها، شرایط سختی را میگذراند، گفت: با اجرای انبوهی از پروژههای مهم و زیربنایی، امروز مسیر رشد و توسعه خود را به سرعت در پیش گرفتهایم، به گونهای که قریب به اتفاق فرودگاههای کشور و 123 ایستگاه ارتباطی، کمک ناوبری و راداری به کارگاههای فعال و پرنشاط سازندگی تبدیل شده است.
وی تأکید کرد: اجرای نزدیک به 1000 میلیارد تومان پروژه عمرانی و خرید حدود 1000 میلیارد تومان انبوهی از تجهیزات مدرن فرودگاهی و ناوبری هوایی، آن هم فقط در سه سال اخیر، نماد توسعه در این بخش حساس کشور است.
رئیس هیأت مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، ادامه داد: فقط در استان فارس بالغ بر 600 میلیارد تومان اعتبار به اجرای طرحهای توسعه فرودگاهی و ناوبری هوایی اختصاص یافته است که حدود 50 طرح عمرانی معطوف به احداث و توسعه ترمینالها، باند و عوامل میدان پروازی و محوطهسازی، حدود 20 پروژه بهسازی، 15 پروژه تأسیساتی و تجهیزاتی و بیش از 10 پروژه نوسازی تجهیزات کمک ناوبری هوایی را شامل میشود و این غیر از یکصد میلیارد تومان اعتبار تخصیصیافته برای نوسازی سامانه رادار روت و تقرب استان فارس و ترمینال هوایی شیراز است.
وی افزود: ارزش روز پروژهای که در فرودگاه لارستان افتتاح و بهرهبرداری رسمی از آن آغاز شد، بالغ بر 60 میلیارد تومان است؛ با اجرای این پروژه که آغاز آن به سال 1382 باز میگردد، حدود 6000 متر فضای جدید ترمینالی یعنی 2/5 الی 3 برابر مساحت پایانه قدیمی به ظرفیت فرودگاه بینالمللی لارستان اضافه خواهد شد.
وی تأکید کرد: با اتمام پروژه جدید توسعه اپرون، زیرساختهای فرودگاه لارستان در هر دو حوزه فرودگاهی و ناوبری هوایی کامل میشود و تقاضاهای حدود دو دهه آتی را پاسخگو خواهد بود.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به بالا بودن تقاضای سفر، انتظار مردم و ارتقای امکانات و تسهیلات فرودگاه لارستان، از شرکتهای هواپیمایی برای افزایش پروازهای خود به این شهرستان، دعوت کرد.