مکان: آریزونا، آمریکا/ منبع: توییتر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، تنها چند روز پس از انتشار خبری در خصوص عمل جراحی تومور مغزی «جان مک کین» سناتور جمهوری خواه، «مگان مک کین» تصویری از خودش و پدرش را در صفحه شخصی اش در توییتر منتشر کرد.
در زیر این عکس آمده است: «یک پیاده روی مهیج با پدر. ممنون از همه شما به خاطر دعاهایتان.»
جان مک کین عضو ارشد مجلس سنای آمریکا و رئیس کمیته نیروهای مسلح این مجلس برای خارج کردن یک لخته خون از بالای چشم چپ خود تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
طبق گفته رسانه های آمریکایی، مک کین مبتلا به گلیوبلاستوما است که یکی از انواع شایع و بدخیم تومور است که سیستم عصبی مرکزی بدن (مغز و نخاع) را درگیر می کند.
خانواده وی در حال بررسی گزینه های درمانی بعدی هستند که ممکن است شامل ترکیبی از شیمی درمانی و رادیوتراپی باشد.
دفتر وی اعلام کرده است او روحیه خوبی دارد و در خانه اش در ایالت «آریزونا» و در کنار خانواده اش مسیر بهبود را طی می کند.
مکان: آریزونا، آمریکا
منبع: توییتر