چرا نوکیا 3310 جدید، یک نوکیای اصیل نیست؟
همانطور که میدانید کمپانی HMD حق امتیاز تولید گوشیهای همراه با برند نوکیا را در اختیار دارد.
به گزارش جی پلاس، در نمایشگاه موبایل بارسلون شاهد آن بودیم که کمپانی نوکیا بعد از چند سال وقفه سرانجام به دنیای گوشیهای هوشمند بازگشت و از چند محصول جدید رونمایی کرد. یکی از این محصولات «نوکیا 3310» نام دارد که نمونه بروز شده گوشی نوستالژیک 17 سال پیش نوکیا محسوب میشود.
بهعنوان کسی که اولین گوشی همراهم از نوع نوکیا 3310 بود، از بازگشت نوکیا و عرضه 3310 جدید بسیار خوشحال شدم؛ اما باید یک حقیقت را پذیرفت و آن اینکه نوکیا 3310 جدید دیگر آن محصول نوکیایی اصیل نیست و بهسختی میتوان آن را فرزندی از خاندان نوکیا دانست.
همانطور که میدانید کمپانی HMD حق امتیاز تولید گوشیهای همراه با برند نوکیا را در اختیار دارد و سعی میکند که خاطرات خوش گذشته را برای کسانی که عاشق نوستالژی هستند مجددا زنده کند؛ اما فراموش نکنید که بازار گوشیهای هوشمند بیرحمتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید و در صورت کوچکترین لغزش، باید منتظر بزرگترین سقوط بمانید.
حقیقت این است که گوشیهای جدید نوکیا و بهخصوص نمونه 3310 بههیچعنوان معرف و جلوهگر فرهنگ و اصالت خالص نوکیا نیستند و باید گفت که فقط لوگوی نوکیا به بازار گوشیهای همراه بازگشته و فرهنگ و اصالت این کمپانی درگذشته مدفون باقیمانده است. به عقیده من، نوکیا 3310 جدید میراثدار خوبی برای نوکیا نخواهد بود و فقط شاید بتواند بهصورت مقطعی خاطراتی را برای عاشقان نوکیا زنده کند.
همانطور هم که پیشتر هم نوشتم، خیلی نباید به بازگشت نوکیا به بازار گوشیهای هوشمند خوشبین بود؛ زیرا کسانی که در دنیای تکنولوژی فعالیت میکنند، یک قانون را بهخوبی میدانند و آن این که «نوستالژی در برابر نوآوری حرفی برای گفتن ندارد» و در عصر امروزی، افراد به دنبال نوآوری هستند و نه نوستالژی.
بازی با کارت نوستالژی شاید برای مقطع کوتاهی بتواند کمپانی HMD و برند نوکیا را در مرکز توجهات قرار دهد، اما فراموش نکنید که تا چند وقت دیگر کمپانیهایی مانند اپل و سامسونگ از جدیدترین پرچمداران خود رونمایی خواهند کرد. محصولاتی که به جدیدترین تکنولوژیهای روز دنیا مجهز شدهاند و از پشت ویترین مغازهها به خریداران دست به نقد چشمک خواهند زد.
شما را نمیدانم، ولی بهشخصه ترجیح میدهم که محصولی را خریداری کنم که با نوآوریهای درون خود زندگیام را تحت تأثیر قرار دهد و من را با جهان اطرافم هماهنگ کند. از طرف دیگر، بازی با کارت نوستالژی در دنیای تکنولوژی را کاری بیهوده میدانم؛ زیرا همانطور که از اسم این دنیا برمیآید، تکنولوژی یعنی در لحظه زندگی کردن و هماهنگ بودن با پیشرفتهای جهان اطراف و نه فلش بک به گذشته.
بازی با کارت نوستالژی شاید در دنیاهایی مانند خودرو جوابگو باشد، اما دنیای تکنولوژی قوانین خاص خودش را دارد که اگر به آنها توجه نشود، سرنوشتی جز سقوط در دره خاطرات در انتظار نخواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید