فرماندار قصرقند گفت: باتوجه به فرسوده بودن آمبولانسهای این شهرستان نیاز به از تخصیص اعتبار از سوی وزارت بهداشت جهت تهیه 2 دستگاه آمبولانس هستیم.
حمیرا ریگی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت: قصرقند تقریبا پنج سال است از بخش به شهرستان ارتقا پیدا کرده و طی این مدت همه چیز را از صفر شروع کرده تا به اینجا رسیده البتههنوز در بسیاری از زمینهها مانند بهداشت،آموزش وحمل و نقل به نقطه مطلوب نرسیده است.
وی افزود:70 درصد روستاهای این شهرستان در مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه قرار دارند و برای انتقال بیماران اورژانسی به طور مثال زنان باردار به مرکز شهرستان نیاز به آمبولانس است که متاسفانه آمبولانسهای این پایگاه فرسوده هستند.طی سفر اخیر رئیس اورژانس کشور به استان سیستان و بلوچستان یکی از درخواستهای ما تخصیص اعتبار جهت تهیه 2 دستگاه آمبولانس در این شهرستان بود. چرا که 4 دستگاه آمبولانسی که در پایگاه اورژانس این شهرستان وجود دارد فرسودهاند که با توجه به کوهستانی بودن منطقه پاسخگوی بیماران اورژانسی نیستند.کمبود نیروی امدادی متخصص نیز مزید بر علت است.
فرماندار قصرقند عنوان کرد: متاسفانه محورهای مواصلاتی این شهرستان به شهرستان نیکشهر و جکیگور و روستاهای اطراف بسیار نامناسب و پرخطر هستند. مسیرهای دسترسی استاندارد نیستند و هنگام انتقال بیماران اورژانسی ممکن است هر حادثهای رخ دهد که به این موضوع از سوی مسئولان باید توجه ویژه شود.
ریگی ادامه داد: از دیگر مشکلات شهرستان قصرقند عدم نبود بیمارستان است که از طریق وزارت بهداشت مصوب شده و نیاز به اعتبار بودجه برای احداث آن است. با توجه به این موضوع برای انتقال بیماران اوژانسی مجبوریم آنها را به بیمارستان شهرستان نیکشهر اعزام کنیم که البته با مشکلات محور قصرقند به نیکشهر این اقدام بسیار پرخطر است.
این مقام مسئول در ادامه به خشکسالی در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان قصر قند اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه 85 درصد شغل مردم کشاورزی و دامپروری است و 60 درصد تامین آب کشاورزی و شرب منطقه از قنوات است جا دارد مسئولان توجه بیشتری به این موضوع کنند. هر چند در سه سال آخر به جهت مرمت و بازسازی این قنوات در سالهای اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی در پایان کمبود مدارس روزانه و شبانهروزی بخصوص برای دختران از جمله مشکلات دیگر این شهرستان عنوان کرد.