به گزارش ایرنا عبدالاحد ریگی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سه هزار و 24 روستا از مجموع پنج هزار و 594 روستا در سیستان و بلوچستان دچار کم آبی هستند.
وی افزود: همچنین 2 هزار و 570 روستای سیستان و بلوچستان از آب آشامیدنی برخودارند.
ریگی با بیان اینکه هزار و 257 روستای سیستان و بلوچستان با جمعیت بیش از 250 هزار نفری با تانکر آبرسانی سیار می شوند گفت: روزانه به ازای هر خانوار 15 لیتر آب با تانکر در مناطق روستایی این استان توزیع می شود.
وی بیان کرد: خشکسالی های پی در پی بویژه سال زراعی 96-97 آسیب جدی به منابع آبی در مناطق روستایی سیستان و بلوچستان وارد کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان ادامه داد: با مکاتبات صورت گرفته اخیرا بیش از هزار و 20 میلیارد تومان به بخش آب کشور اختصاص یافت که 180میلیارد تومان این اعتبار به بخش آب روستایی تخصیص یافت.
وی ادامه داد: با توجه به مشکلات روستاییان سیستان و بلوچستان 31 میلیارد تومان سهم این استان در نظر گرفته شده است.
ریگی با اشاره به مشکلات کم آبی روستاهای سیستان و بلوچستان گفت: 148حلقه چاه از مجموع 613 حلقه چاهی که در محدوه آب روستایی استان است به دلیل خشکسالی های پی در پی بویژه سال زراعی جاری وضعیت نرمالی ندارند و بقیه دچار تنش آبی هستند که رویکرد این نهاد احیای یا درصورت لزوم حفره چاه جدید در این بخش است.
وی با قدردانی از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در اجرای طرح «نذر آب» اظهار داشت: این نهاد برای نخستین بار طرح «نذر آب» را در سیستان و بلوچستان آغاز کرد به طوری که مقررشده براساس این طرح هزار و 270مخزن آب بین 502 روستای درگیر خشکسالی این استان توزیع شود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان واقع در بخش گرم و خشک جنوب شرق ایران اسلامی با 11.5 درصد وسعت کشور پهناورترین استان محسوب می شود که با سکونت 14 نفر در هر کیلومتر مربع دارای پراکنده ترین مناطق جمعیتی است.
براساس سرشماری سال 95 از مجموع بیش از 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان سیستان و بلوچستان یک میلیون و 416 هزار و 733 نفر آنان در روستاها سکونت دارند.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.