غلامحسین بامبری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح با تامین اعتبار لازم از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب از سال گذشته تا کنون به مرحله اجرا درآمده و همچنان ادامه دارد.
وی افزود: در مجموع 290 هکتار از باغات گرمسیری و نیمه گرمسیری چابهار عملیات اصلاح، تغذیه و توسعه باغات جدید در راستای اصلاح الگوی کشت صورت می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی چابهار گفت: برای ارتقاء شاخص های مکانیزاسیون تامین ادوات و ماشین آلات از جمله دستگاه هرس پنوماتیک، سرشاخه خردکن درختان، دستگاه خردکن بوته های موز برای تهیه کمپوست نیز تأمین شده است.
وی اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح را 25میلیارد ریال عنوان کرد و افزایش این کار سبب افزایش تولید محصولات کشاورزی در این شهرستان خواهد شد.
بامبری با بیان اینکه توجه به بخش کشاورزی سبب افزایش تولید ملی می شود، خاطرنشان کرد: چابهار با توجه به آب و هوای مساعد می تواند به قطب کشاورزی در زمینه تولید انواع محصولات سبزی و صیفی، گرمسیری و نیمه گرمسیری تبدیل شود.
وی ادامه داد: در سالهای خوب آبی بیش از 24 هزار نفر در بخش کشاورزی شهرستان چابهار مشغول بکار می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی چابهار برداشت 900 تن محصولات زراعی، سبزی، صیفی جات فصلی و خارج از فصل و افزون بر 80 هزار تن انواع محصولات پر ارزش و متنوع باغی را بخشی از ظرفیت های کشاورزی این شهرستان بر شمرد.
وی تداوم خشکسالی را از مهمترین مشکلات در حوزه کشاورزی عنوان کرد و افزود: بخش کشاورزی شهرستان چابهار براثر خشکسالی، گرمازدگی، سرمازدگی و زیر کشت نرفتن زمین های کشاورزی با خسارت 263 میلیارد تومانی رو به رو شده و کشاورزان نیازمند پیگیری لازم برای جبران خسارت و کمک های بلاعوض هستند.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از سه شهر چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.