به گزارش ایرنا موسی بهلولی شنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سرسرای مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد؛ اظهار داشت: گسترش مرزهای علم یکی از وظایف مهم دانشگاه هاست به طوری که دانشگاه زابل در این حوزه قدم های خوبی تاکنون برداشته است.
وی بیان کرد: دانشگاه زابل به عنوان معدود دانشگاههای کشور پیگیر جذب دانشجو از افغانستان بوده و موافقت شفاهی وزارت علوم را در این خصوص اخذ کرده است.
وی تصریح کرد: یک تیم از وزارت علوم به زودی از ظرفیت های دانشگاه زابل به منظور جذب دانشجو از افغانستان دیدن می کنند و مجوز جذب دانشجو تا اردیبهشت ماه سال آینده به این دانشگاه داده می شود.
وی از راه اندازی پژوهشکده سیستان شناسی و پژوهشکده افغانستان شناسی در دانشگاه زابل خبرداد و گفت: در این پژوهشکده ها از افراد موثر استفاده می شود.
بهلولی با انتقاد از مشارکت ندادن دانشگاه زابل در طرح 46 هزار هکتار آبیاری از طریق لوله به مزارع دشت سیستان اظهار داشت: پس از آغاز این طرح تاکنون هیچ پیشنهاد همکاری به این دانشگاه داده نشده است.
وی راه اندازی نخستین شرکت دانش بنیان، نخستین مجله علمی پژوهشی و پذیرش نخستین دانشجو فوق دکترا را از جمله اقدامات سال های اخیر دانشگاه زابل عنوان کرد.
وی از اختصاص 10 میلیارد ریال برای فعالیت های پژوهشی( پژوهانه) دانشگاه زابل در سالجاری خبر داد و گفت: حمایت این دانشگاه از طرح های پژوهشی(پژوهانه) اساتید و دانشجویان در سال اخیر سبب شده تا مجموعه مقالاتی در سایت های مهم دنیا منتشر و جایگاه علمی دانشگاه زابل را ارتقا دهد.
رئیس دانشگاه زابل گفت: برگزاری کنفرانس های بین المللی و ملی در این دانشگاه با حضور مردم، مسئولان و پژوهشگران در سالجاری دستاوردهای خوبی برای این منطقه داشته است.
بهلولی ادامه داد: برپایی کنفرانس ها و همایش ها در دانشگاه زابل سبب ارائه طرح ها و مقالات علمی برای برون رفت مشکلات منطقه می شود.
وی اظهارداشت: جوانان نخبه منطقه می توانند طرح ها و ایده ها خود را به دانشگاه زابل ارائه دهند تا پس از بررسی از این طرح ها حمایت کند.
7317**3213 خبرنگار: حامد غلامی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.